Proslavimo zajedno

10 godina ljubavi u Mepas Mallu

Pridružite nam se i zajedno proslavimo 10 godina ljubavi u Mepas Mallu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 02. 2022. u 11:36 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najkraći i najslađi mjesec posvećen ljubavi je stigao! U jubilarnoj godini slavimo 10 godina ljubavi Mepas Malla i pripremamo vam brojna iznenađenja.

Otkrijte mjesta za fotografiranje s dragim osobama i prisjetite se zašto je baš vaša veza trajna i posebna. Za lijepu gestu, riječ i zagrljaj je uvijek pravi trenutak, zato ne propustite priliku i kreirajte uspomene fotografijama u Mepas Mallu.

Kako bi ovo Valentinovo dodatno uljepšali, u suradnji s Borboleta Joaillerie i Le Flores parfumerijom pripremamo vam posebno darivanje. Pratite Mepas Mall Instagram profil i saznajte što smo vam pripremili. 

Očekuje vas i odlična ponuda darova kojima ćete dragoj osobi izmamiti osmijeh na lice. Traženje poklona poseban je užitak, no sreća je ponekad i u malim stvarima i znacima pažnje. Pronađite ga u radnjama centra i ne zaboravite da poklonu posebnu čar daje ljubav s kojom ga poklanjate.

Za sve ljubitelje ukusne hrane, romantična večera savršen je izbor. Rezervirajte svoje mjesto u restoran Prestige, čiju ponudu za Valentinovu možete pogledati ovdje.

Ako se želite lijepo provesti s voljenom osobom rezervirajte savršen vikend u Hotel Mepas i poklonite sebi i partneru dan iz snova.

Pridružite nam se i zajedno proslavimo 10 godina ljubavi u Mepas Mallu. 


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close