I turistički brand

Rezultat ženskog poduzetništva: Blagaj dobio turističku agenciju

"Jako smo ponosni na do sada urađeno, veliki broj kuća s bazenima su nama povjereni na izdavanje'', istaknula je ravnateljica agencije "Halal odmori" Elma Badžak.
Gospodarstvo / Turizam | 25. 02. 2024. u 14:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Blagaj dobio turističku agenciju

U Blagaju je u subotu službeno otvorena prva turistička agencija pod nazivom "Halal odmori".

Ovaj uspješan start-up je pokrenut prije dvije godine i do sada je radio u online formatu.

Iz Visit Blagaja su priopćili kako je agencija rezultat ženskog poduzetništva i kako se u timu nalaze tri žene.

Svečanosti otvaranja prostorija agencije nazočili su načelnica Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara Amira Trbonja, ravnateljica Turističke zajednice Grada Mostara Elvira Dilberović, Krešimir Miličević iz Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije i tehnički ravnatelj Zračne luke Mostar Ibrica Berberović te poslovni partneri, turistički radnici i prijatelji.

Ravnateljica agencije "Halal odmori" Elma Badžak je izjavila da su zadovoljni činjenicom da vrlo aktivno utječu na kreiranje i promociju turističke ponude posebno na području Blagaja, Mostara, ali i šire.

"Jako smo ponosni na do sada urađeno, veliki broj kuća s bazenima su nama povjereni na izdavanje. Izgradili smo turistički brand Visit Blagaj koji omogućava potpuni ugođaj i doživljaj tijekom odmora", kazala je Badžak.

Službene agencijske prostorije će upotpuniti rad agencije, te će gostima iz cijelog svijeta biti na raspolaganju s cjelokupnom online ponudom.

Kopirati
Drag cursor here to close