Vještine u digitalnom svijetu

Eko HUB Blagaj - Održane radionice u svrhu zaštite okoliša

Cilj radionice bio je podići svijest o očuvanju okoliša kroz kvalitetne digitalne materijale.
Gospodarstvo / Ekologija | 18. 12. 2023. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekla tri dana, Eko HUB Blagaj je bio domaćin edukativne radionice posvećene unaprjeđenju digitalnih kapaciteta u svrhu zaštite okoliša, u sklopu aktivnosti predviđenih ugovorom o jačanju kapaciteta i partnerstava.

Edukacija je obuhvatila ključne aspekte kreiranja digitalnih materijala, uključujući produkciju, režiju, video snimanje, montažu, fotografiju i korištenje socijalnih mreža.

Tri stručnjaka u svojim oblastima vodila su radionice za Eko Hubove u BiH, pružajući sudionicima praktična znanja i vještine potrebne za stvaranje visokokvalitetnih digitalnih sadržaja.

Cilj radionice bio je podići svijest o očuvanju okoliša kroz kvalitetne digitalne materijale. Sudionici su stekli vještine koje će podržati ekološke inicijative i doprinijeti pozitivnom utjecaju na zajednicu.

Ova radionica predstavlja korak naprijed u jačanju partnerstava i kapaciteta za učinkovito zagovaranje i zaštitu okoliša.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta ''Misli o prirodi!'' koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska.

Kopirati
Drag cursor here to close