Medicina dostupna svima!

Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis - prava odluka za novu godinu

Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis nudi svojim korisnicima članstvo i korištenje usluga na godišnjoj razini. Ako želite biti sigurni i bezbrižni u rukama vrhunskih stručnjaka onda je ovo prava stvar za vas i vaše najmilije.
Gospodarstvo / Promo | 28. 12. 2023. u 12:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

1. Smršaviti.
2. Trčati maraton.
3. Putovati.
4. Jesti zdravije.
5. ……………….

Svake godine donosimo iste novogodišnje odluke koje nikako ne uspijevamo ispuniti ili zaboravimo da smo ih donijeli do veljače. Obično donosimo odluke koje mislimo da želimo, a ne odluke koje će nas zapravo učiniti zdravijima i sretnijima.

U 2024. godini vrijeme je da se odreknete tipičnih odluka koje vas iz godine u godinu stavljaju pod stres ili vas razočaraju. Umjesto toga, odlučite se za rezoluciju koja će vas učinit sretnijom, zdravijom i sveobuhvatno boljom osobom.  Zakoračite u novu 2024. godinu sa jednim optimalnim ciljem, zdravljem, jer bez dobrog zdravlja ništa drugo nije moguće.

Kako bi pokrili sve vaše zdravstvene potrebe, Poliklinika Vitalis je kreirala zdravstvene kartice kao vid dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis nudi svojim korisnicima članstvo i korištenje usluga na godišnjoj razini. Ako želite biti sigurni i bezbrižni u rukama vrhunskih stručnjaka onda je ovo prava stvar za vas i vaše najmilije.

Zdravstvena kartica odnosi se na troškove liječenja po indikaciji liječnika i to za:
• Specijalističke liječničke preglede
• Dijagnostičke postupke
• Operativne zahvate
• Psihoterapijske tretmane liječenja
• Fizioterapijske tretmane liječenja

Godišnje pokriće možete dogovoriti za svako lice bez obzira na starosnu dob, bez obavljanja liječničkog pregleda, kao individualno, grupno (za firme) ili obiteljsko osiguranje. Zdravstvena kartica ima brojne prednosti a najvažnije je što sami birate obim i vrstu zdravstvenih usluga koje najviše odgovaraju vašim potrebama.

Vrijeme čekanja jedno je od najznačajnijih problema s kojima se pacijenti danas suočavaju. Zdravstvena kartica omogućuje vam pristup terminima, tretmanima i operacijama mnogo brže i može pacijentima ponuditi više fleksibilnosti kod rezervaciju termina. Ukoliko se suočite s ozbiljnim zdravstvenim problemima, čekanje za tretman ili operaciju može biti bolno i frustrirajuće. Mogućnost zaobilaženja vremena čekanja i realiziranje medicinske skrbi koja vam je potrebna, kada je potrebna, jedna je od najjasnijih prednosti naše zdravstvene kartice.

Ukoliko imate obitelj koju želite pokriti sa zdravstvenom karticom, nudimo vam obiteljske zdravstvene kartice koje osiguravaju sve članove. Obiteljska zdravstvena kartica pokriva supružnike i djecu do punoljetnosti. Obiteljska zdravstvena kartica je jednostavan i učinkovit način osiguravanja najbolje dostupne medicinske njege za vaše najmilije.

Uživajte u pristupu komplementarnim terapijama i uslugama, kao što su fizioterapija, relax centar, terapeutsko savjetovanje i slično kao vlasnik zdravstvene kartice. Ove usluge su osobito korisne u održavanju općeg zdravlja i dobrobiti i kao i za upravljanje kroničnim stanjima ili oporavak nakon operacije.

U konačnici, donošenje novogodišnjih odluka za 2024. godinu svedite na jednu najznačajniju, brigu o zdravlju. Ili još jednostavnije, prepustite brigu o svome zdravlju i zdravlju vaših najmilijih Poliklinici Vitalis, uz pristup brzom liječenju i najvećim brojem zdravstvenih usluga na jednom mjestu. Zdravstvena kartica Poliklinike Vitalis pruža sigurnost u kojoj je zdravlje jedna stvar manje o kojoj morate brinuti.

Poliklinika Vitalis – medicina dostupna svima!

 

Kopirati
Drag cursor here to close