Mepas Mall

Burger King otvara vrata svog drugog restorana u Mostaru

Za ljubitelje ukusnih burgera, dobrih okusa i uživanja u kvalitetnoj hrani, dolazak Burger Kinga u Mepas Mall u Mostaru predstavlja pravu poslasticu.
Gospodarstvo / Promo | 27. 12. 2023. u 16:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

28.12.2023. godine, Burger King otvara vrata svojoj drugoj poslovnici u Bosni i Hercegovini, donoseći jedinstveni spoj kvalitete, brze usluge i prepoznatljivog okusa.

Burger King je brend koji je osvojio srca ljubitelja brze hrane širom svijeta, a otvaranje nove poslovnice u Mostaru samo je potvrda njegove sve veće prisutnosti na regionalnom tržištu. Ovaj događaj označava nastavak ekspanzije brenda na teritoriji Bosne i Hercegovine, nudeći stanovnicima Mostara još jedno mjesto gdje mogu uživati u vrhunskim burgerima.

Burger King – Flame Grilled burgeri

Ono što Burger King čini posebnim i izdvaja ga od drugih brendova brze hrane leži u kvaliteti svježih sastojaka, posebnom načinu pripreme na žaru ili činjenici da se svaki obrok priprema s pažnjom i ljubavlju. Historija Burger Kinga seže unazad do 1954. godine, a tokom godina brend je prošao kroz mnoge promjene. Ipak, uvijek je ostao vjeran svojoj osnovnoj filozofiji - serviranju kvalitetne hrane brzo i efikasno.
Također, Burger King daje poseban doprinos zajednici gdje gotovo 100 posto restorana su u vlasništvu i pod upravom neovisnih franšiza, mnoge od kojih su porodični biznisi koji postoje već decenijama. Ova povezanost s lokalnim zajednicama čini Burger King ne samo mjestom za dobru hranu, već i dijelom lokalnog identiteta.

Posjetite Burger King u Mepas Mall-u i uživajte u našoj ponudi

Bilo da ste ljubitelj legendarnog Whoppera, Chicken Royale-a ili nekog od bezbroj drugih ukusnih obroka, pozivamo vas da posjetite novootvoreni Burger King u Mepas Mall-u u Mostaru. Iskusite spoj tradicije, kvalitete i brze usluge koji je činio ovaj brend globalnom ikonom brze hrane.

Dođite i uživajte u iskustvu Burger Kinga - gdje svaki zalogaj ima poseban ukus, a svaki posjet postaje nezaboravno iskustvo.

Za više informacija o ponudama i događanjima, pratite Burger King na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close