Ove zime morate imati i idealan TV

Uronite u vrhunski svijet gledanja sa Neo QLED televizorima!

Samsung Neo QLED televizor postavlja novi standard izvrsnosti pružajući neuporediv kvalitet slike i zvuka koji se ističe kao jedinstven u svojoj klasi.
Gospodarstvo / Promo | 14. 12. 2023. u 13:25 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hladniji dani i praznici koji su pred nama uvijek su period kada svoje vrijeme najradije provodimo sa svojim najdražima i u toplini svoga doma.

Bilo da je riječ o obiteljskim okupljanjima uz ručak ili o uživanju uz gledanje omiljenog sdržaja na televizoru, sigurno je da su to dani kada stvarate neprocjenjive uspomene. Ukoliko ste jedan od onih tipova koji uživa u dobrom filmu ili seriji onda je jedno sigurno – ove zime morate imati i idealan TV uređaj na kojem ćete imati savršenu sliku i zvuk kako bi vaše uživanje bilo još potpunije.

Izvanredan vizualni doživljaj

Samsung Neo QLED televizor postavlja novi standard izvrsnosti pružajući neuporediv kvalitet slike i zvuka koji se ističe kao jedinstven u svojoj klasi.

Ovi televizori garantuju izvanredno iskustvo gledanja na modelu od čak 98 inča. Quantum HDR tehnologija omogućava najsvjetliju sliku uz besprijekoran kontrast. Opremljen Quantum Dot tehnologijom za prikaz živopisnih boja, te opcijom Real Depth Enhancer koja reproducira dubinsku percepciju poput ljudskog oka, stvarajući izvanredan vizuelni doživljaj za svakog gledatelja.

Foto: PR / Uronite u vrhunski svijet gledanja sa Neo QLED televizorima!

Uz to, televizori Neo QLED od 98 inča imaju Dolby Atmos tehnologiju zvuka koja vas uranja u zvuk, pružajući utisak kao da ste dio scene. Funkcija Q-Symphony sinhronizuje zvuk iz televizora i soundbara, stvarajući homogeno zvučno okruženje koje prati svaki trenutak na ekranu. Ovi televizori također se ističu platformom SmartThings koja omogućava jednostavno integrisanje i povezivanje više uređaja uz naglasak na sigurnost.

Elegantan izgled iz bilo kojeg ugla za unapređenje vašeg prostora

Sofisticirani dizajn ovih televizora ne samo da pruža vrhunsku tehnologiju, već i estetsku vrijednost koja doprinosi eleganciji vašeg doma. Bez obzira na to gdje se postavi unutar prostorije, ovaj televizor ima sposobnost da postane impresivan umjetnički dodatak ili čak centralni element koji privlači pažnju u vašem interijeru.

Foto: PR / Uronite u vrhunski svijet gledanja sa Neo QLED televizorima!

Suvremen, tanki okvir televizora, uz minimalistički dizajn, daje mu izuzetan i suptilan izgled koji se lako uklapa u bilo koju estetiku prostora. Ne samo da pruža vrhunsku sliku, već se i sam po sebi može smatrati elegantnim komadom namještaja koji dodaje dodir klase svakom ambijentu.

Priznanje za vodstvo i izvanrednost

Neumorna posvećenost Samsunga inovacijama u svijetu televizijskih uređaja je itekako impresivna. To se ogleda u činjenici da je kompanija dobila priznanje za vodstvo i izvanrednost na globalnom nivou. Prema istraživanju tržišta koje je provela firma Omdia, Samsung je još jednom potvrdio svoju dominaciju na globalnom tržištu televizijskih uređaja, zauzimajući prvu poziciju čak 17 godina zaredom. Ovaj kontinuirani uspjeh jasno ukazuje na njihovu izvrsnost i trajnu predanost stvaranju vrhunskih televizijskih iskustava za korisnike širom svijeta.

Zaronite dublje u svijet gledanja i doživite svaku scenu kao nikada prije s Neo QLED televizorima - gdje vrhunska tehnologija susreće izvanredno iskustvo gledanja!

Više informacija o ovom televizoru možete naći na sljedećem linku, a na ovom linku pogledajte kako se ovaj televizor savršeno ukapa u svaki životni prostor.

Kopirati
Drag cursor here to close