Samsung

Tab S9 je savršen uređaj za sve koji obavljaju više poslova u isto vrijeme

Galaxy Tab S9 je više od običnog tableta – to je moćan alat za produktivnost koji će vam pomoći da obavljate više poslova u isto vrijeme.
Gospodarstvo / Promo | 25. 09. 2023. u 17:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Multitasking je danas postao uobičajena vještina koja je neophodna skoro u svim vrstama posla, a kako bismo što bolje “plivali” u različitim obavezama i aktivnostima u isto vrijeme potrebno je da imamo pouzdan alat koji može pratiti našu produktivnost i olakšati svakodnevne izazove. Samsung Galaxy Tab S9, s impresivnim karakteristikama i izvanrednom izvedbom pruža nam upravo to.

Povezani u svakom trenutku

Galaxy Tab S9 dolazi sa moćnim internim komponentama koje su spremne za sve izazove. Procesor visoke brzine i velika količina RAM-a omogućavaju brzo otvaranje i istovremeno korištenje više aplikacija. Bez obzira na to da li radite na dokumentima, pregledavate li internet stranice ili uređujete slike, Galaxy Tab S9 će vam pružiti izuzetnu brzinu i prilagodljivost.

Veliki 11-inčni Super AMOLED ekran na Galaxy Tab S9 pruža vam prostranu radnu površinu za multitasking. S visokom rezolucijom i živopisnim bojama, možete udobno pregledavati sadržaj, istovremeno koristeći više aplikacija na podijeljenom ekranu. To znači da možete pregledavati mailove dok pregledavate web, uređivati dokumente i pratiti društvene mreže – sve istovremeno.

PR  / Samsung Galaxy Tab S9

Galaxy Tab S9 dolazi sa S Pen olovkom što je ogroman plus za kreativce i produktivne korisnike. Olovka omogućava precizno crtanje, pravljenje bilješki, uređivanje i potpisivanje dokumenata. Također, S Pen može pomoći u brzom pokretanju aplikacija i pisanju digitalnih bilješki, što je korisno za organizaciju i planiranje.

Galaxy Tab S9 podržava brzi Wi-Fi što znači da ćete ostati povezani bez obzira na to gdje se nalazite. Ova karakteristika je ključna za produktivnost kada trebate pristupiti cloud servisima, stranicama ili podacima u pokretu. Također, Tab S9 ima impresivno trajanje baterije, što vam omogućava da radite bez prekida i brige o brzom pražnjenju baterije.

Napredni korisnici, poput onih koji kreiraju i prezentuju sadržaj svojim potencijalnim klijentima, ranije su se oslanjali na veliki ekran laptopa. Galaxy Tab S9 Ultra daje im praktičniju alternativu sa 14,6-inčnim Dynamic AMOLED 2X ekranom koji može stati u većinu laptopa. Svi modeli serije Galaxy Tab S9 također uključuju novu funkciju Vision Booster koja automatski prilagođava svjetlinu kada se uređaji koriste na otvorenom.

PR  / Samsung Galaxy Tab S9

Prebacite se na veliki ekran

Galaxy Tab S9 serija nudi lagana računarska rješenja i interaktivne ekrane osjetljive na dodir. Međutim, ako želite taktilnu tastaturu pune veličine, razmislite o dodacima kao što je Book Cover Keyboard, koja nudi funkcionalnost PC tastature sa pozadinskim osvjetljenjem i prečice za pristup vašim omiljenim aplikacijama ili DeX-u. Snaga Samsung DeX-a znači da ne morate biti vezani za svoj Galaxy Tab S9. Korištenjem USB-C na HDMI kabla ili omogućavanjem bežičnog Miracast displaya, možete prenijeti svoj rad na veliki ekran. Tako možete vidjeti sve svoje mobilne aplikacije na većem ekranu, dijeliti slajdove i sadržaj s drugima u uredu i povećati produktivnost.

Samsung brine o sigurnosti vaših podataka, pa i Galaxy Tab S9 dolazi sa brojnim sigurnosnim karakteristikama, uključujući čitač otiska prsta i prepoznavanje lica. Ovo osigurava da vaši osjetljivi i povjerljivi podaci ostanu zaštićeni, čak i ako uređaj izgubite ili vam ga neko ukrade.

Galaxy Tab S9 je više od običnog tableta – to je moćan alat za produktivnost koji će vam pomoći da obavljate više poslova u isto vrijeme. Sa svojim snažnim hardverom, prostranim ekranom, S Pen olovkom i brojnim sigurnosnim karakteristikama, ovaj uređaj je savršen za poslovne ljude, studente i za svakoga ko traži više od svog uređaja.

Više informacija o Galaxy Tab S9 uređajima potražite na linku 

Ukoliko do 1. travnja 2024. godine kupite Galaxy Tab S9 Ultra dobijate mogućnost da iskoristite do 4 mjeseca besplatne YouTube Premium usluge, a za više informacija posjetite link.

Kopirati
Drag cursor here to close