„Spojeni povjerenjem“

Ostvareno 100 milijuna premije osiguranja - Jedinstven rezultat ASA Central osiguranja

ASA CENTRAL osiguranje d.d. je prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje je dostiglo premijski prihod veći od 100 milijuna konvertibilnih maraka u jednoj poslovnoj godini.
Gospodarstvo / Promo | 14. 11. 2023. u 10:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec i pol prije isteka poslovne godine ostvarena je premija u iznosu od 100 milijuna KM.
Tim povodom, u ime osiguranja, Direktor agencijskog kanala prodaje Emir Đulabić je uručio poklone zastupniku osiguranja i osiguraniku koji su zaključili policu sa kojom je prvi puta u povijesti dostignut ovaj rezultat. Zastupniku u osiguranju je uručen sat, a osiguraniku poklon vaučer za sistematski pregled u partnerskoj ustanovi ASA CENTRAL osiguranja Eurofarm Centar Poliklinici.

PR  / Eldin Pita i Emir Đulabić

Zastupnik ASA CENTRAL osiguranja, koji je ugovorio spomenutu policu osiguranja, gospodin Nedim Delić je kazao: „Godinama sarađujem sa ovom domaćom osiguravajućom kućom. Čast mi je što sam dio ove velike priče, a posebno mi je drago što je baš moja polisa zaokružila veliki broj od 100 miliona KM. Zahvaljujem Timu ASA CENTAL osiguranja na dosadašnjoj saradnji, ali i na ukazanom povjerenju te poklonu. Nastavljamo saradnju i idemo obarati nove rekorde“.

PR  / Nedim Delić i Emir Đulabić

Gospodin Eldin Pita, osiguranik koji je osvojio poklon vaučer, je kazao kako je godinama vjeran ASA CENTRAL osiguranju, jer ima dobru i kvalitetnu uslugu, dostupnu u bilo koje doba dana.

„Ovaj uspjeh rezultat je timskog rada u duhu našeg slogana „spojeni povjerenjem“. Čestitamo gospodinu Deliću i gospodinu Piti.
Zahvaljujemo se ostalim kolegama na uspješnom radu i rezultatu, kao i svim našim osiguranicima“, izjavio je Feđa Morankić, Predsjednik Uprave Društva ASA CENTRAL osiguranje d.d.

Poziciju najvećeg osiguravajućeg društva u BiH, ASA CENTRAL osiguranju je donijela infrastruktura kojom raspolaže. Nju čini mreža od više od 200 prodajnih mjesta u BiH, lanac od 64 stanice za tehnički pregled te više od 850 uposlenika. ASA Central osiguranje ostaje prvi izbor za građane i kompanije u BiH kada je u pitanju sigurnost.

Pripadnost ASA Grupi i suradnja sa ostalim članicama, klijentima osiguranja nudi potpuniji pristup financijskoj sigurnosti i zaštiti zdravlja te jedinstvenu vrijednost za cijelu zajednicu.

Skoro otvaranje ASA Bolnice, prve privatne opće bolnice u Bosni i Hercegovini omogućiti će zajedničko kreiranje novog proizvoda dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Kopirati
Drag cursor here to close