Kako Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 mijenjaju način na koji koristimo pametne telefone
Vrhunske mogućnosti

Kako Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 mijenjaju način na koji koristimo pametne telefone

Gospodarstvo / Promo | 27. 11. 2023. u 15:14 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svijetu konstantnih inovacija, Samsung Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 predstavljaju revoluciju u dizajnu pametnih telefona, postavljajući nove standarde za funkcionalnost i fleksibilnost.

Ova dva modela telefona imaju mogućnost savijanja ekrana i pružaju jedinstveno iskustvo korištenja, te mijenjaju način na koji koristimo pametne telefone.

Vrhunske mogućnosti

Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 telefoni omogućavaju vam više prostora na ekranu, ali i da prilagodite veličinu ekrana svojim potrebama. Samsung Galaxy Z Fold5 ima glavni ekran od 7,6 inča koji se može preklopiti na pola i pretvoriti u manji ekran od 6,2 inča, dok Galaxy Z Flip5 ima ekran od 6,7 inča koji se može saviti na pola i postati kompaktan uređaj koji stane u džep.

Foto: PR / Revolucija u dizajnu pametnih telefona

Ovi preklopni telefoni pružaju više mogućnosti za multitasking i produktivnost, a podržavaju i funkciju Multi-Active window koja omogućava da otvorite tri aplikacije istovremeno na jednom ekranu i da ih lako prebacujete i podešavate.

Također, imaju i funkciju Flex Mode koja omogućava dijeljenje ekrana na dva dijela i korištenje različitih aplikacija na gornjem i donjem dijelu. Naprimjer, možete gledati video na gornjem dijelu ekrana, a na donjem pisati poruku.

Samsung Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 nude bolje mogućnosti za zabavu i kreativnost. Imaju visokokvalitetne kamere koje omogućavaju snimanje i fotografiranje iz različitih uglova i perspektiva. Podržavaju i funkciju Dual preview koja omogućava da vidite kako izgleda vaša fotografija ili video na oba ekrana prije nego što je snimite.

Također, ovi uređaji imaju i funkciju Cover Screen Mirroring koja omogućava da dijelite svoj ekran sa drugom osobom koja može vidjeti isto što i vi na vanjskom ekranu. Naprimjer, možete pokazati svojim prijateljima ili porodici omiljenu igru ili aplikaciju.

Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 nisu samo vizuelno impresivni, već pružaju i vrhunske mogućnosti za fotografiranje i snimanje videa. Sa višestrukim kamerama visoke rezolucije, korisnici mogu uhvatiti svaki trenutak sa jasnoćom i detaljima. Bilo da pravite selfije, fotografije pejzaža ili noćnih prizora, ovi uređaji omogućavaju da svaki kadar bude savršen.

Sa najnovijim procesorima i tehnologijama, Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 osiguravaju brzu i fluidnu performansu. Bilo da igrate igre, radite na zahtjevnim zadacima ili jednostavno pregledavate internet, ovi uređaji pružaju besprijekorno iskustvo korištenja.

Više fleksibilnosti i zabave

Samsung nije zanemario ni estetiku ni ergonomiju. Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 dolaze sa tankim i elegantnim dizajnom koji ne samo da izgleda privlačno već i savršeno leži u ruci. Premium materijali korišteni za izradu osiguravaju visokokvalitetan i sofisticiran osjećaj.

Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 ne samo da mijenjaju način na koji koristimo pametne telefone, već postavljaju standarde za budućnost mobilne tehnologije. Njihova inovativnost ne samo da pruža nove mogućnosti već i otvara vrata za sljedeću evoluciju u svijetu pametnih uređaja.

Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 su pametni telefoni koji nam pružaju nove mogućnosti i iskustva koja nismo imali prije. Oni mijenjaju način na koji koristimo pametne telefone tako što nam omogućavaju da imamo više fleksibilnosti, funkcionalnosti i zabave.

Foto: PR / Revolucija u dizajnu pametnih telefona

Ovi uređaji su dostupni u različitim bojama i dizajnima, a možete ih naručiti ili kupiti na službenoj web stranici Samsunga ili u ovlaštenim prodavaonicama.

Ukoliko do 1. travnja 2024. godine kupite i aktivirate Galaxy z Fold5 ili Galaxy Z Flip5 telefon dobijate mogućnost korištenja četiri mjeseca besplatne YouTube Premium usluge na svom uređaju, a više informacija potražite na linku https://www.samsung.com/ba/galaxy-benefits/youtube-premium/.

Također, za sve koji  do kraja 2023. godine kupe jedan od ova dva uređaja, uz 6 mjeseci besplatne Microsoft 365 Basic usluge dobijaju i prostor za pohranu u oblaku, sigurnu e-poštu bez oglasa i pristup Microsoft podršci.

Više o ovoj promociji potražite na https://www.samsung.com/ba/galaxy-benefits/microsoft-one-drive/.

Kopirati
Drag cursor here to close