U novu godinu s novim vrhunskim telefonom

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbu u Bosni i Hercegovini

Prilikom prednarudžbe ovog pametnog telefona dobivate i poklon - Galaxy Buds FE slušalice.
Sci-Tech / Tehnologija | 05. 12. 2023. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi pametni telefon Galaxy S23 FE od danas je dostupan za prednarudžbu u Bosni i Hercegovini, tijekom posebnog promotivnog razdoblja do 14. prosinca.

Uz prednarudžbu telefona dobivate i poklon - Galaxy Buds FE slušalice koje će upotpuniti doživljaj pametnog telefona izvrsnim zvukom. Samsung Galaxy S23 FE donosi ikoničan dizajn, vrhunsku kameru i izvanredno iskustvo igranja kako bi obogatili vaš svakodnevni život.

U novu godinu s novim vrhunskim telefonom

Galaxy S23 FE zadržava vjernost ikoničnog dizajna Galaxy S serije s novim opcijama kamere, vrhunske završne obrade otporne na vodu i prašinu (IP68 standard) i modernog ekrana. Korišteni reciklirani materijali i ambalaža osiguravaju održivost i funkcionalnost.

Dostupan je u četiri različite boje: grafitnoj, krem, menta zelenoj i ljubičastoj, kako bi se s lakoćom prilagodio ličnom stilu korisnika. Fotografije i videozapisi oživljavaju s objektivom od 50 MP i 3x optičkim zoomom, dok opcija Nightography omogućava sjajne snimke čak i noću.

Uz opcije poput profesionalnog načina rada i redateljskog prikaza sa podrškom umjetne inteligencije, snimanje sadržaja postaje još jednostavnije. Sa snažnim procesorom, naprednim sistemom hlađenja i dugotrajnom baterijom, Galaxy S23 FE omogućava besprijekorno igranje videoigrica i streaming sadržaja. Dinamički AMOLED 2X ekran od 6,4 inča koji se automatski prilagođava svjetlosnim uvjetima dodatno nadograđuje iskustvo korisnika.

Predregistrirajte se i iskoristite nevjerojatnu ponudu

Galaxy S23 FE je sada dostupan za prednarudžbu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.399 KM .

Prilikom prednarudžbe ovog pametnog telefona dobivate i poklon - Galaxy Buds FE slušalice.

Kopirati
Drag cursor here to close