Gazprom

Tri kave kupi, vrijedne nagrade pokupi

Nagrade za ljubitelje kave na Gazprom i NIS Petrol benzinskim crpkama
Gospodarstvo / Promo | 07. 06. 2023. u 08:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono što su benzin i dizel za automobile, to je dobra kava za ljude. Tako bar kažu strastveni ljubitelji ovog napitka. Kvalitetna kava može biti dobar saveznik i na putovanjima, kada su nam potrebni predah i osvježenje pred nastavak avanture. Zbog toga raduje činjenica da kvalitetnu kavu možemo popiti i na benzinskim stanicama, a među najboljima je svakako Drive Cafe kava koja se ekskluzivno prodaje na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama.

Drive Cafe kava je superiorni blend espresa, a odlikuju je vrhunsku kvalitetu i jedinstven način pripreme tokom kojeg se svaka sorta kafe zasebno prži na idealnoj temperaturi. Ova kava porijeklom iz najstarije talijanske pržionice u Vergnanu, pruža kombinaciju nezaboravnog okusa i raskošnih aroma koji će uljepšati i inspirirati svaki dan.

Drive Cafe kava se može kupiti isključivo na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama i donosi vrhunski izgovor da načinimo predah u putu i upotpunimo ga onako kako dolikuje – uz superiorni okus Drive Cafe espresa.

Ova kava nam sada ne donosi samo užitak, već pruža i mogućnost da osvojimo vrijedne nagrade. Naime, uz konzumiranje tri Drive Cafe kafe na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama sada imate mogućnost osvojiti i vrijedne nagrade.

Nagradna igra traje od 01. do 30. lipnja, a da biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je:

  • Kupiti tri Drive Cafe kafe na jednoj od Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica
  • Nakon što dobijete račun, prijavite se slanjem SMS poruke na broj 091 212 410 u formi: Broj POS računa (razmak) ime i prezime (razmak) grad.
  • Sačuvajte račun za kupovinu i predočite ga po zahtjevu priređivača ako budete izvučeni u nagradnom izvlačenju

Ovo su nagrade koje čekaju sretne ljubitelje Drive Cafe kafe:

  • 2 x APPLE IPHONE 14 128GB
  • 2 x APPLE WATCH SE2 GPS
  • 4 x kartica za gorivo u vrijednosti 100 KM svake sedmice

Saznajte više o Drive Cafe nagradnoj igri na linku https://www.zajednonaputu.ba/nagradna-igra ili oficijelnoj Facebook stranici Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica u BiH.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close