Nagradni natječaj

Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu

Kako bi ovu jesen pamtili po raskošnom uživanju u svom domu sudjelujte u nagradnom natječaju „Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu!“
Gospodarstvo / Promo | 21. 09. 2022. u 10:44 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljepota života leži u malim stvarima u kojima uživamo svaki dan. Kod posluživanja prve jutarnje kave, svježe cijeđenog soka ili kod pripreme jela za drage osobe pazimo da ti trenutci budu ispunjeni radošću i uživanjem u neodoljivim okusima i mirisima. Ispijanje kave ili zajednički ručak odavno su prestali biti rutina, a ubrzan način života učinio je da postane neprocjenjiv dio dana i savršena prilika za druženje s najmilijima.

Kako bi ovu jesen pamtili po raskošnom uživanju u svom domu sudjelujte u nagradnom natječaju „Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu!“ Od 20.09. do 15.10.2022. obavite kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM i osvojite jednu od Philips high end nagrada: 2 espresso aparata ili 2 kuhinjska uređaja uz koje ćete ovu jesen pamtiti po savršenim jutrima i potpunom uživanju samo za vas i vaše najdraže.

Više je načina kako možete pripremiti omiljeni napitak! Uz Philips Espresso LatteGo aparat moći ćete uživati u 12 različitih vrsta kave. Možete osvojiti i Espresso LatteGo aparat s 5 neodoljivih espresso napitaka od snažnog espressa do raskošnog capuccina.

Oba aparata imaju inovativnu tehnologiju LatteGo za svilenkasto glatku pjenu, još izdržljive keramičke mlince uz jednostavnu uporabu i čišćenje.

Pored espresso aparata, u nagradnom natječaju možete osvojiti i premium Philips Viva Collection Juicer s hladnim prešanjem za dnevnu dozu nutrijenata u samo jednoj minuti ili Philips Airfryer XXL s novom tehnologijom uklanjanja masti, za hranu maksimalnog okusa s minimalnom količinom masnoće.

Nagradni natječaj podržali su Philips i Techno Shop.

Bogate nagrade sjajan su povod za jesenski shopping u Mepas Mallu i možda vaš dom postane oaza raskošnih druženja.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close