Upoznajte se i predstavite se

Putujući office IT kompanije Atlantbh početkom lipnja dolazi u Mostar

Predstavnici kompanije, stručnjaci za Talent i IT, odgovarat će na sva pitanja onih koji razmatraju rad u IT sektoru.
Gospodarstvo / Promo | 30. 05. 2022. u 08:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od vodećih IT kompanija u Bosni i Hercegovini, Atlantbh, početkom maja pokrenula je projekat ABH Traveling Office. Cilj projekta je predstaviti kompaniju, približiti radnu atmosferu i mogućnosti koje nudi za zaposlenje u IT sektoru.

Putujući office posjetit će Mostar u petak, 3.6.2022. godine. Na lokaciji Šetalište Nikole Šubića Zrinskog br. 5 u periodu od 18 do 20h predstavnici kompanije, stručnjaci za Talent i IT, odgovarat će na sva pitanja onih koji razmatraju rad u IT sektoru.

„Sretni smo što imamo priliku doći u Mostar. Kroz projekat smo do sada upoznali veliki broj studenata, mladih koji su već zaposleni u IT sektoru, ali i onih koji razmišljaju o promjeni karijere. Razgovarali smo o tehnologijama, edukaciji i radu u Atlantbh. Individualni pristup i savjeti naših stručnjaka u putujućem office-u mladima mogu biti od velike pomoći u odabiru daljeg smjera za učenje i zaposlenje.“ rekla je Sabina Grcić Kovačić, direktorica marketinga i talenta u Atlantbh.

Dosadašnji susreti u putujućem office-u pokazali su da veliki broj stručnjaka iz različitih oblasti razmišlja o promjeni karijere. Atlantbh tim će na događaju posjetiocima predstaviti i programe prakse i QAmp edukacije za QA inženjere, kroz koje imaju mogućnost steći nove vještine i IT znanja.

Ako želiš u Mostaru o svojoj biografiji razgovarati sa timom koji radi na zapošljavanju talenata, prijavi se ovdje.

Više informacija o projektu i planu posjeta po gradovima dostupne su na Atlantbh web stranici i društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close