Siguran put i vrijedan dar

Putujte sigurno s Goodyearom: Uz nove Goodyear gume, putni kofer na poklon!

Goodyear je pripremio i odličan poklon za vas - uz kupnju novog seta Goodyear zimskih ili cjelogodišnjih guma u dimenziji 16 cola i većoj, daruje čvrstim i atraktivnom putnim koferom veličine 55 × 35 × 20 cm!
Gospodarstvo / Promo | 15. 10. 2023. u 18:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zima je pred vratima, a s njom i izazovi na cestama. Pravo je vrijeme da razmislite o prikladnoj opremi, kako za sebe, tako i za vaše vozilo.

Osigurajte sigurnost na cesti tijekom hladnih mjeseci, a uz garanciju sigurnosti Goodyear je pripremio i odličan poklon za vas - uz kupnju novog seta Goodyear zimskih ili cjelogodišnjih guma u dimenziji 16 cola i većoj, daruje čvrstim i atraktivnom putnim koferom veličine 55 × 35 × 20 cm!

Foto: PR / Uz nove Goodyear gume, putni kofer na poklon!

Kako do poklona?

Kako biste osigurali siguran put i dobili vrijedan dar, slijedite jednostavne korake:

1. Kupite set Goodyear zimskih ili cjelogodišnjih guma u dimenziji 16 cola u u bilo kojoj Unitrade podružnici ili putem webshopa.

2. Prijavite svoju kupovinu putem obrasca na akcija.goodyear.ba.

3. Pričekajte dolazak modernog putnog kofera u omiljenoj boji na vašu adresu.

Ova ponuda vrijedi samo za kupnje u razdoblju od 1. 10. do 21.11.2023. godine, ili do isteka zaliha. Ne zaboravite sačuvati račun kao potvrdu o kupnji do kraja kampanje.

Sve detalje o kampanji i uvjetima možete pronaći na akcija.goodyear.ba.

Upoznajte novu generaciju zimskih guma

Ako ste u nedoumici oko odabira zimskih guma, Goodyear ima rješenje za vas. Predstavljamo vam najnovijeg člana obitelji - gumu Goodyear UltraGrip Performance 3, savršenu za vožnju po snijegu i u kišnim uvjetima.

Foto: PR / Goodyear UltraGrip Performance 3

UltraGrip Performance 3 je nasljednica vrhunskih UltraGrip 9+ i UltraGrip Performance+ modela. Ovaj model guma je idealan za vozače koji stavljaju sigurnost na prvo mjesto i traže izvanredno prianjanje u različitim vremenskim uvjetima, posebno u hladnim uvjetima, te na kišnim i snježnim cestama.

Goodyear je opremio UltraGrip Performance 3 tehnologijom Snow Protect koja povećava gustoću lamela, pružajući izvrsnu trakciju i stabilnost na cesti. Osim toga, pneumatik ima "snježne kandže" - dulje brazde na ramenom rubu gume - koje poboljšavaju njegove performanse na mekom i dubokom snijegu.

Za još veću sigurnost, Goodyear je ugradio i tehnologiju Wet Braking+ s optimiziranim okruglim otiskom kako bi se smanjila opasnost od akvaplaninga. 3D lamele u ramenima gume povećavaju krutost i poboljšavaju performanse na suhim cestama.

UltraGrip Performance 3 također donosi udobnu vožnju zahvaljujući SoundComfort tehnologiji koja smanjuje buku u unutrašnjosti vozila. S trajnom smjesom za gazni sloj, ova guma nudi dugotrajnost i pouzdanost tijekom svih zimskih izazova.

Otkrijte treću generaciju UltraGrip Performance guma, najnovije zimske gume koje su već dostupne u Unitrade ponudi! Neka vaše zimske vožnje budu sigurne i udobne s Goodyearom.

Za više informacija posjetite jednu od Unitrade poslovnica:
• Mostar (Ortiješ 16), broj telefona 036/352-631, e-mail: [email protected]
• Čapljina (Tasovčići b.b.), broj telefona 036/810-440, e-mail: [email protected]
• Ivanica (Ivanica b.b.), broj telefona 036/893-163, e-mail: [email protected]
• Konjic (Kanjina br.4), broj telefona 036/288-536, e-mail: [email protected]
• Ljubuški (Hrvatskih kraljeva 23, broj telefona 039/832-385, e-mail: [email protected]
• Posušje (Put za Imotski b.b.), broj telefona 039/682-003, e-mail: [email protected]
• Stolac (Humska b.b.), broj telefona 036/854-197, e-mail: [email protected]
• Široki Brijeg (Trnska cesta 117), broj telefona 039/704-556, e-mail: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close