Njemačka tvrtka globalne prepoznatljivosti

Postani dio Scheer Adriatic!

Tvrtka smo koju pokreću inovatori i stručnjaci čiji je cilj podržati organizacije u njihovoj optimizaciji procesa, digitalizaciji, radu IT sustava i putovanju u Cloudu.
Gospodarstvo / Promo | 01. 12. 2022. u 12:52 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naš tim kontinuirano raste i IT stručnjaci koji žele samostalno ili dio tima sudjelovati u razvoju naših vlastitih proizvoda, poput Scheer Process Automation Suitea (PAS), odnosno pomagati korisnicima u integraciji vodećih svjetskih softverskih rješenja, kao mjesto svoje karijere biraju njemačku tvrtke globalne prepoznatljivosti. Biraju Scheer.

Srž naše tvrtke su naši ljudi

Svojim timskim radom i načinom promišljanja naši zaposlenici omogućuju napredak Scheer proizvoda i rješenja. Sinergijska suradnja zaposlenika i repozitorija znanja i iskustva koju u Scheeru posjedujemo odlična je formula za rast, razvoj i napredak u karijeri. U Scheeru pružamo mogućnost hibridnog načina rada, a pri tome osigurati beneficije rada u njemačkoj kompaniji, neovisno je li riječ o junior ili senior poziciji. To su naglasci koje naš tim spominje u razlozima dolaska kod nas. Dok dodatno naglašavaju kako je odlično organiziran karijerni razvojni put u koji je uključena kontinuirana edukacija te rad na svjetski prepoznatim projektima i suradnja.

Otvoreni za sve spremne na učenje

Scheer Adriatic dio je njemačkog Scheer GmbH i vodeća je tvrtka Scheer grupe koja posluje u raznim europskim zemljama, kao i u SAD-u, Singapuru i Australiji, a nakon Zagreba novi ured otvorili smo u Mostaru. Naravno, zapošljavamo velik broj stručnjaka neovisno o iskustvu i spremni smo ulagati u razvoj i učenje koji omogućuju rast unutar organizacije.

Klikni do otvorenih radnih mjesta!

Doznajte koja radna mjesta su trenutno otvorena.

Ukoliko nismo naveli sva potencijalno zanimljiva radna mjesta, pošaljite nam mail na damir.zelenika@scheer-group.com i rado ćemo pronaći profil radnog mjesta koji potencijalnog kandidatu najbolje odgovara!

Kopirati
Drag cursor here to close