Paviljon 2

Na mostarskom Sajmu gospodarstva i ove godine posjetite kompaniju Regeneracija d.o.o

Tvrtku Regeneracija posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2023.
Gospodarstvo / Promo | 03. 05. 2023. u 09:07 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na mostarskom sajmu gospodarstva i ove godine na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 predstavlja se i njihova partnerska tvrtka na projektu izgradnje Koridora Vc- Regeneracija d.o.o. iz Velike Kladuše.

Sa osnovnom djelatnošću proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, te izradu vodovodnih sustava, ova kompanija djeluje od 2005. Danas su lideri na bh tržištu, kada je u pitanju proizvodnja u ovoj oblasti.

„Ono značajnije što bismo istaknuli ove godine je širenje na hrvatsko tržište, gdje smo otvorili ogranak naše firme. U ovoj godini smo uspješno završili pristupne prometnice na objektima oko Pelješkog mosta, stonsku obilaznicu, te most Ston, na što smo jako ponosni. Divan je osjećaj biti dijelom tako impresivnih projekata i građevina“, kazala je Martina Mišić iz tvrtke Regeneracija, te istaknula kako su ponosni i na zajednički projekt s kolegama iz tvrtke Hering, s kojima su ugovorili unutarnju i vanjsku odvodnju mosta Počitelj.

Regeneracija danas zapošljava preko 85 radnika, mlad i poletan tim koji u svom tehnološkom procesu primjenjuje sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Svi radni procesi do finalne izvedbe, popraćeni su sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001, koji je uveden 2008. a recertificiran 2012.

Tvrtku Regeneracija posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2023. sve do subote u vremenu od 10.30 do 18.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close