Brotis Concept Store otvara svoja vrata

Mostar ima novi epicentar inspiracije za dizajniranje doma s ekskluzivnim ponudama

Brotis Concept Store donosi širok spektar inspirativnih i inovativnih proizvoda iz domena dizajna interijera na lokalno tržište.
Gospodarstvo / Promo | 08. 05. 2024. u 13:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brotis Concept Store, renomirani brend koji se ističe svojom visokokvalitetnom keramikom, sanitarijama, dekoracijama, namještajem i svime što je potrebno za stvaranje savršeno dizajniranog interijera, s ponosom najavljuje otvaranje svoje nove poslovnice u Mostaru. Ova poslovnica predstavlja još jedan korak naprijed u širenju prisutnosti brenda Brotis Concept Store te će donijeti širok spektar inspirativnih i inovativnih proizvoda iz domena dizajna interijera na lokalno tržište.

Brotis Concept Store je već stekao reputaciju kao destinacija koja nudi vrhunsku estetiku i funkcionalnost, a njegova prisutnost u Mostaru će dodatno obogatiti ponudu ovog grada. Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnim keramičkim pločicama koje će oplemeniti vašu kupaonicu, luksuznim komadima namještaja koji će unijeti dašak suvremenog stila u vaš dom ili inspirativnim dekoracijama koje će stvoriti toplinu i karakter prostora, Brotis Concept Store nudi širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Posebno povodom otvaranja nove poslovnice, Brotis Concept Store nudi ekskluzivne promotivne cijene na proizvode iz kolekcija renomiranog brenda Mirage. Kolekcije firme Mirage prepoznate su po svom sofisticiranom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti, a sada ih možete pronaći po posebno povoljnim uvjetima samo u našoj novootvorenoj poslovnici u Mostaru.

''Otvoriti poslovnicu u Mostaru predstavlja za nas veliku čast i uzbudljiv korak u širenju našeg brenda, Mostar je grad bogate kulturne baštine i estetskog senzibiliteta, i vjerujemo da će naša ponuda pronaći svoje mjesto među njegovim stanovnicima. Radujemo se što ćemo biti dio ovog dinamičnog grada i što ćemo pružiti našim klijentima mogućnost da stvore domove koji odražavaju njihov osobni stil i identitet." rekao je voditelj poslovnice Dražan Vidačak.

Osim širokog asortimana proizvoda visoke kvalitete i ekskluzivnih promotivnih ponuda, Brotis Concept Store će također pružiti vrhunsku uslugu i stručno savjetovanje kako bi kupcima pomogao u ostvarivanju njihove vizije savršeno dizajniranog doma. Bez obzira jeste li u procesu renoviranja ili uređenja prostora ili jednostavno tražite inspiraciju za osvježenje postojećeg interijera, tim stručnjaka u Brotis Concept Store bit će tu da vam pruži podršku i rješenja prilagođena vašim potrebama.

Otvorenje nove poslovnice Brotis Concept Store u Mostaru zakazano je za 15.5.2024. te će biti popraćeno posebnim događajem dobrodošlice za sve posjetitelje. Posjetite novu poslovnicu na putu za aluminijski kombinat u Rodoču i otkrijte kako Brotis Concept Store može inspirirati vaše ideje o dizajniranju doma i unijeti svježinu i eleganciju u svaki kutak vašeg životnog prostora.

Za više informacija o Brotis Concept Store, pratite nas na društvenim mrežama i webu.

www.brotis.eu
https://www.instagram.com/brotis_concept_store/
https://www.facebook.com/brotis.citluk

Kopirati
Drag cursor here to close