Hercegovina

Međunarodna škola matematičko – logičkih vještina Superznalac upisuje novu generaciju polaznika

Gospodarstvo / Promo | 28. 08. 2023. u 09:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U modernom svijetu u kojem djeca sve više vremena provode na mobitelima potrebno im je nešto što će ih odvući od tehnologije ali istovremeno i biti jednako zanimljivo.

Program matematičko – logičkih vještina Superznalac dio je međunarodne globalne mreže Superclever koja se održava u 10 svjetskih zemalja, na 3 različita kontinenta. Velika ekspanzija na međunarodnom tržištu nastala je upravo zbog činjenice kako se ovim programom djecu potiče na samostalno korištenje logike pri rješavanju svakodnevnih zadataka.

Kao jedinstveni program na tržištu koji kombinira mentalnu aritmetiku sa metodama brzog pamćenja, slaganja Rubikove kocke, sudoku križaljkama i drugim matematičko – logičkim metodama Superznalac je postao sinonim za uspješan edukacijski brand o kojem roditelji imaju samo riječi hvale.

U korak s tehnologijom

Da tehnologija može biti korisna dokazuje i web aplikacija superclever.world koja polaznicima ovog programa omogućuje vježbanje ali i natjecanje sa drugim polaznicima iz svih svjetskih škola u kojima se provodi. Tako se naši učenici tijekom školske godine imaju priliku natjecati s učenicima iz Izraela, Amerike, Meksika, Švicarske, Austrije, Njemačke, Albanije, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Osim natjecanja djeca će kroz igru vježbati i povećavati svoje matematičko – logičke vještine, a na kraju godine će natjecanjem na Olimpijadi steći iskustvo međunarodnog natjecanja ali i upoznati kolege s različitih krajeva svijeta. Samo sudjelovanje na natjecanju ima nemjerljiv učinak na razvoj svakog mladog pojedinca.

Program Superznalac dokazano djeluje na poboljšanje:

koncentracije,
samopouzdanja,
vizualizacije,
motivacije,

ali i na mnoge druge aspekte u razvoju vašeg djeteta.

Stručna podrška

Tvorci ovog nevjerojatnog programa su dugogodišnji djelatnici u školama ali i istraživači čiji se znanstveni put upravo sastoji od istraživanja inovativnih metoda u obrazovanju. Program se svake godine prilagođava najvišim znanstvenim standardima kako bi se u svakom trenutku mogao pratiti i evaluirati napredak svakog djeteta. Znanje i iskustvo ovdje se isprepleću na najbolji mogući način.

Aplikacija se također redovito ažurira s novim metodama i igricama, a sve kako bi se maksimalno iskoristilo vrijeme na našim programima.

Nevjerojatna popularnost

Naši polaznici ostvaraju ekstremno veliku popularnost na društvenim mrežama. Video uradci dosežu milijunske preglede, a korisnici društvenih mreža nestrpljivo čekaju nove materijale kako bi se iznova divili mentalnim vještinama naših polaznika. U nastavku pogledajte neke od najpopularnijih video materijala sa službene stranice superclever_official koju trenutno prati preko 300.000 ljudi.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERCLEVER  SUPERZNALAC (@superclever_official)

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERCLEVER  SUPERZNALAC (@superclever_official)

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERCLEVER  SUPERZNALAC (@superclever_official)

Upisi Upisi nove generacije polaznika su tijeku, a za sve informacije možete posjetiti naše web stranice http://www.superznalac.com te nas kontaktirati na broj telefona 063 440 476.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERZNALAC / SUPERCLEVER (@superznalac)

Superznalac Posušje
Superznalac Mostar
Superznalac Široki Brijeg
Superznalac Grude
Superznalac Ljubuški
Superznalac Čitluk
Superznalac Čapljina

Kopirati
Drag cursor here to close