Mostar

Frizerland Selection Store otvoren u Mepas Mall-u

Otvorenjem mostarske poslovnice, Frizerland se još više približio svojim kupcima na području Hercegovine.
Gospodarstvo / Promo | 04. 11. 2023. u 13:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svoju Selection Store trgovinu s odabranim top proizvodima i bestsellerima iz standardne ponude, poduzeće Frizerland otvorilo je u petak, 3.11.2023. u poslovno-trgovačkom centru Mepas Mall na 2. katu.

Povodom otvorenja svoje mostarske poslovice, Frizerland je za svoje kupce pripremio čak 20% popusta na cjelokupnu ponudu u trgovini, i to sve do 7.11.2023.

PR  / Frizerland Selection Store otvoren u Mepas Mall-u

Frizerland Selection Store u vlasništvu obitelji Toljušić svečano je otvorena presjecanjem crvene vrpce, a među prvim posjetiteljima bili su poznati beauty profesionalci s područja Hercegovine.

Mostarska poslovnica šesta je po redu maloprodajna trgovina Frizerlanda, koji svoje trgovine, pored centralne poslovnice u Vitezu, ima i u Tuzli, Zenici, Sarajevu (Importanne centar) i Banjoj Luci (Mercator centar Borik).

PR  / Frizerland Selection Store otvoren u Mepas Mall-u

Otvorenjem mostarske poslovnice, Frizerland se još više približio svojim kupcima na području Hercegovine kojima inače stoji na usluzi i putem svojih komercijalista, kao i putem web shopa.

Frizerland je vodeće ime u maloprodajii veleprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, kao i ekskluzivni distributer prestižnih brendova kao što su Kérastase, L'Oréal Professionnel, Redken, Matrix, K18, Ardell, Olivia Garden, Proraso, Wahl, Moser, Wet Brush, Denman, CND (Shellac) i Footlogix.

PR  / Frizerland Selection Store otvoren u Mepas Mall-u

I nakon popusta povodom otvorenja u Mostaru, kupce će u mostarskom Frizerlandu čekati niz odličnih popusta kao što je redovna akcijska ponuda do 23. 11. 2023.

PR  / Frizerland Selection Store otvoren u Mepas Mall-u

U mjesecu studenom/ novembru Frizerland se pridružuje svjetskom pokretu Movember u kojem se fokus stavlja na muško zdravlje. Tim povodom, Frizerland nudi simbolični popust od 20% na proizvode određenih brendova muške kozmetike, i to: Proraso, RedOne, Gummy, Fonex i FNX Barber.

Frizerland Selection Store u Mepas Mall-u možete posjetiti od ponedjeljka do subote u vremenu od 9-21 h, gdje će Vas čekati ljubazno osoblje, koje kupcima stoji na raspolaganju i putem kontakt broja: 063 333 712.

Kopirati
Drag cursor here to close