Trajno uklanjanje dlačica

Bezbolan tretman za savršeno glatku kožu bez dlačica

Dosta vam je svakodnevnog brijanja i čupanja dlačica? Imamo bezbolan tretman za savršeno glatku kožu.
Gospodarstvo / Promo | 13. 07. 2023. u 09:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Većina žena, a nerijetko i muškaraca muku muči sa dosadnim dlačicama. Dolaskom toplijih dana sve češće priželjkujemo bezbrižno ljeto uz glatke noge i mekanu kožu. Najpopularniji tretman za trajno uklanjanje dlačica postala je laserska epilacija. Najbolje je rješenje za osobe koje imaju problem sa dlačicama kojih se žele riješiti, imaju problem s uraslim dlačicama, mrljama na koži i ožiljcima od istih. Već nakon prvog tretmana koža postaje mekana, sprječava nastanak urasli dlačica i znatno usporava njihov rast. Ukoliko ste u nedoumici je li laserski tretman za vas donosimo vam najčešća pitanja vezana za trajno uklanjanje dlačica.

Postupak tretmana je takav da korijen dlačice, odnosno folikul koji sadrži pigment apsorbira svjetlost lasera koji zatim uništava taj folikul, samim tim omogućeno je uklanjanje i svijetlih i tamnih dlačica te dolazi do smanjenja broja dlačica i onemogućavanja njihovog daljnjeg rasta. Za trajno uklanjanje dlačica potrebno je odraditi određeni broj tretmana koji je uvijek individualan. Ovisno od osobe do osobe, tipu i boji kože i debljini i boji dlake. Laserski tretman moguće je raditi na svim dijelovima tijela s kojih želite ukloniti dlačice.

Primjerice u lys_mostar koristi se švicarski diodni laser najnovije tehnologije gdje je tretman potpuno bezbolan, stručna osoba mora znati procijeniti uvjete rada na vašoj koži kako bi vam tretman bio ugodan.

Diodni laser uklanja sve vrste dlačica od najsvjetlijih do najtamnijih, osim sijedih. Stručna osoba će procijeniti koji ste vi tip kože i dlake te će pod tim uvjetima raditi tretman koji je za svakoga individualan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lys Mostar by Royal Beauty Switzerland (@lys_mostar)

Lasersko uklanjanje dlačica smije se raditi ljeti, mora se samo voditi računa o vremenu izlaganja UV zrakama, odnosno da se ne izlažete previše suncu tjedan dana prije i poslije tretmana.

Laseri su u potpunosti sigurni i ne mogu oštetiti unutarnje organe niti djelovati ni na koje žlijezde na tijelu. Tijekom laserskog tretmana zraka svjetlosti dospije samo do vanjskog sloja kože tj do korijena dlake, kojeg uništava i ne ide dublje od toga.

Tijekom prvog tretmana već se vide rezultati i uništi se oko 30% dlačica. Dlačice postaju rjeđe i mekanije dok se skroz ne uklone tijekom idućih tretmana.

Posebno je zanimljiva ponuda koja je još uvijek aktivna u lys_mostar za pakete tretmana laserske epilacije koji vrijedi iskoristit.

Ukoliko želite prepustiti se u ruke stručnjaka s vrhunskom švicarskom tehnologijom i tisućama zadovoljnih klijenata javite se na besplatne konzultacije u lys_mostar na instagram profilu ili na broj telefona +387 63 637 149 gdje vam garantiraju uspješnost uklanjanja dlačica, najsuvremenijom tehnologijom po najpristupačnijim cijenama diljem svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close