Od 25.5.2021.

Aperol Gratis Za Svakoga!

Peperino Vas časti Aperol Spritzom uz svaku naručenu Napoletanu sljedećih sedam dana! Počevši od 25.5.2021.
Gospodarstvo / Promo | 25. 05. 2021. u 13:31 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolaze nam topliji, a čini se i bolji dani s obzirom na popuštanje mjera vezanih za Covid-19, za koje se čini da su tu čitavu vječnost. Imamo odličan razlog da proslavimo i nazdravimo!

Jednostavnost i osvježavajući okus čine koktel Aperol Spritz savršenim izborom za to.

Glavni sastojak ovog koktela je Aperol, jarko narančasti, gorko-slatki aperitiv s niskim udjelom alkohola (11%). Poput ostalih aperitiva, namijenjen je poticanju apetita i obično se konzumira prije večere. Ostali sastojci su prosecco i malo gazirane mineralne vode. Tradicionalno se ukrašava kriškom naranče i poslužuje u vinskoj čaši s nekoliko kockica leda, te je jedan je od najpopularnijih aperitiv koktela u Italiji i odlično se slaže uz originalnu pizzu Napoletanu.

U Italiji su Aperol Spritz i pizza uobičajena večera i praktički vrsta rituala među prijateljima koji donosi samo dobre vibracije. Okusi ovog koktela dodatno obogaćuju okuse pizze Napoletane, a njegova živahna narančasta boja osvježava vaše zdravice i daje dodatnu radost tom trenutku.
Peperino želi ovu tradiciju približiti i Vama i zato Vas časti Aperol Spritzom uz svaku naručenu Napoletanu sljedećih sedam dana! Počevši od 25.5.2021.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na 063 585 694 ili putem društvenih mreža.

Kopirati
Drag cursor here to close