BEZ USLOVA!

AdmiralBet kladionica poklanja 20 KM za registraciju

AdmiralBet kao dokazani lider, nudi svojim novoregistrovanim igračima da zaigraju sportsku prognozu potpuno besplatno. Iskoristite poklon od 20 KM - BEZ USLOVA!
Gospodarstvo / Promo | 09. 02. 2023. u 17:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportska kladionica AdmiralBet od sad na najmodernijoj online platformi u regionu nudi svim novoregistrovanim igračima da dokažu svoje umijeće u sportskoj prognozi apsolutno besplatno.

Kako do poklona od 20KM za sportsko klađenje?

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na admiralbet.ba, jer već narednog dana FREEBET POKLON 20 KM je na vašem računu i neodoljiva zabava igre najvećih kvota može da počne.

Nema zavrzlama i nepotrebnih pravila, stvar je vrlo jednostavna.

Sve što je potrebno jeste da posjetite admiralbet.ba, kreirate nalog i doživite zabavu koju niste imali prilike nikad ranije da doživite.

Uplata bez provizije i najveći bonusi

Pored fenomenalne prilike da svoj dobitak uvećate do čak 700% na broj parova i tako naplatite tiket od čak 100.000 KM, ono što obavezno morate znati jeste da u AdmiralBet- u nema manipulativnih troškova, jer svoj depozit uplaćujete - BEZ PROVIZIJE!

Ipak, to što nema provizije za AdmiralBet nije dovoljno, već vam nudi priliku da svoj depozit uvećate najvećim bonusima u Bosni i Hercegovini. Zato, ne propustite priliku da na OVOM LINKU istražite sve prilike da zaigrate besplatno i uvećate svoj dobitak!

AdmiralBet – više od igre!

Kopirati
Drag cursor here to close