Intera TP

Povećajte svoju produktivnost i prijavite se na obuku iz Autodesk REVIT 2017 Arhitecture

Obuka je namijenjena početnicima ili onima koji REVIT poznaju samo površno i žele usavršiti i konsolidirati svoje vještine. Sažetak plana i programa obuke možete pogledati ovdje. Certifikat koji izdajemo potvrđuje sva znanja stečena na obuci.
Gospodarstvo / Promo | 03. 02. 2018. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste arhitekt projektant, jedan od suvremenih tehnoloških trendova u arhitekturi i građevinarstvu koji morate pratiti je BIM (Building Information Modeling) metodologija koja omogućava značajno smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti projektiranja, izgradnje i eksploatacije građevinskih objekata.

Autodesk REVIT 2017 program je moćan softverski alat za projektiranje BIM metodologijom koji funkcionira na način na koji arhitekti razmišljaju. Program pojednostavljuje proces dizajna korištenjem centralnog 3D modela, gdje se izmjene u jednom pogledu ažuriraju na svim pogledima i na listovima za ispis.

Uronite u svoje projekte na jedinstven način kroz interaktivno sučelje REVIT alata i uživajte u svom kreativnom procesu na posve nov način. Pri tome povećajte svoju produktivnost i otvorite si vrata međunarodnog tržišta jer BIM postaje de-facto standard kao kolaboracijska metodologija za sve koji su uključeni u proces projektiranja objekata.

Ova obuka će vam omogućiti izradu potpunih 3D arhitektonskih projektnih modela i njihovo pretvaranje u detaljne crteže. 

Budući da je REVIT prilično snažan i složen programski paket, ovaj tečaj je fokusiran na alate koje većina korisnika treba, tj. one s kojima biste radili tijekom procesa dizajna. Do kraja tečaja moći ćete izraditi crteže i realistične prikaze objekata, te tako odmah postati produktivni u svom radu.

Počet ćete s učenjem o korisničkom sučelju i osnovnim funkcionalnostima za crtanje, uređivanje i pregledavanje. Nakon toga ćete ovladati razvojnim alatima uključujući modeliranje zidova, vrata, prozora, podova, stropova, stepenica i još mnogo toga.

Konačno, naučit ćete prevesti model u dokumentaciju neophodnu za izgradnju – opisat ćete i kotirati crteže, generirati presjeke, pročelja, detalje i iskaze površina. 

Obuka je namijenjena početnicima ili onima koji REVIT poznaju samo površno i žele usavršiti i konsolidirati svoje vještine. Sažetak plana i programa obuke možete pogledati ovdje. Certifikat koji izdajemo potvrđuje sva znanja stečena na obuci.

Obuka traje 36 sati, a predavanja se održavaju u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka (Bišće polje bb, Mostar), učionica CLICK (prvi kat), dva puta tjedno po tri školska sata u popodnevnim satima, a točni termini su fleksibilni i stvar su dogovora sa polaznicima. Tipično je to radnim danima od 17h do 20h, ali nije isključeno da se polaznici usuglase i za nastavu vikendom.

Prijave su otvorene do nedjelje 18.2.2018., a planirani termin početka obuke je 20.2.2018. u 17 sati. 

Poseban popust od 25% imaju studenti i srednjoškolci.

Prijavni obrazac moguće je pronaći na linku, a više informacija dobiti na [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close