Cijene su još niže!

Mepas Mall Black Saturday

Subota, 26.11.2022. od 9 do 22 sata
Gospodarstvo / Promo | 23. 11. 2022. u 10:45 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Black Friday križamo, Black Saturday u Mepas Mall stiže, za sve posjetitelje cijene su još niže!

Black Saturday najsretniji je dan u godini za sve shoppingholičare i savršena prilika za lov na najbolje kombinacije po super povoljnim cijenama!

Ne propustite fenomenalne popuste u omiljenim trgovinama centra i uživajte u vrhunskoj zabavi za cijelu obitelj uz produženo radno vrijeme do 22:00 sata. Sjajne shopping pogodnosti, obiteljska olimpijada, balonska nagradna igra, blagdanska inspekcija koja sprema mnoga iznenađenja, dovoljni su razlozi da subota bude za pamćenje!

Ako već planirate poklone za najmilije ili ste u potrazi za kombinacijama koje će plijeniti pozornost, onda su posebne Black Saturday pogodnosti odlična prilika za vas. Poželite dobrodošlicu najčarobnijem razdoblju shoppingom u Mepas Mallu, posjetite omiljeni centar u subotu 26.11. i uživajte u kupovini u prekrasnom blagdanskom ambijentu do 22:00 sata.

Kupovina u Mepas Mallu vodi vas do super nagrada! Sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest i osvojite iPhone 14 smartphone ili jednu od vrhunskih nagrada.

Sve Mepas Mall Black Saturday pogodnosti možete pogledati na LINKU!

Najbolje shopping priče počinju u Mepas Mallu zato ne propustite izvrsnu priliku za blagdansku kupovinu i dočekajte mjesec čarolije spremni.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close