Pet puta zaredom najbolja agencijska mreža

McCann najbolji na jubilarnom Golden Drum festivalu

Festival Golden Drum jedan je od najvažnijih internacionalnih festivala oglašavanja na kome tradicionalno učestvuju najbolje svjetske agencije.
Gospodarstvo / Posao | 22. 10. 2018. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na jubilarnom 25. Golden Drum festivalu, McCann Worldgroup pet puta zaredom proglašena je za najbolju agencijsku mrežu. Golden Drum Adriatic, nagrada za najbolji projekt u regiji dodijeljena je agencijama McCann Podgorica i McCann Beograd za kampanju “Neželjena”, čime je još jednom potvrđena vodeća pozicija McCann agencija u regiji.

''Ovogodišnji uspjeh na Golden Drum festivalu je još jedna međunarodna potvrda kvaliteta našeg rada i timova agencija. Zahvalan sam partnerima na povjerenju i čestitam im na osvojenim nagradama na ovom festivalu, kao i na svim festivalima do sada. Ponosni smo što smo peti put zaredom proglašeni za najbolju agencijsku mrežu,“ rekao je Vladimir Dimovski, CEO McCann Adriatic.

Video: #Neželjena

U konkurenciji od 1200 prijavljenih radova iz 28 zemalja međunarodni žiri nagradio je kampanju „Neželjena” sa dva zlatna i jednim srebrnim priznanjem. Sa 175 bodova, McCann Worldgroupa osvojila je Golden Net nagradu čime je proglašena agencijskom mrežom godine.

U listi finalista našla se i kampanja “The Red Thread” realizirana za kompaniju Coca - Cola. Kampanje su rezultat integriranog pristupa i realizirane u suradnji sa agencijama UM Podgorica za projekt #Neželjena i UM Beograd za projekt “The Read Thread”.

Foto: PR / Golden Drum  nagrada za #Nezeljenu

Festival Golden Drum jedan je od najvažnijih internacionalnih festivala oglašavanja na kome tradicionalno učestvuju najbolje svjetske agencije. Ove godine održan je jubilarni 25. put u organizaciji Slovenačke oglašivačke komore.

Kopirati
Drag cursor here to close