Marketinška učinkovitost

McCann ponovo prvi u Europi prema Effie indeksu učinkovitosti

Gospodarstvo / Flash | 08. 06. 2017. u 11:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

McCann agencijska mreža u Europi osvojila je ukupno 348 bodova na 14 tržišta.

Effie Index identificira i rangira najučinkovitije agencije, oglašivače, brandove, mreže i holding kompanije analizirajući podatke finalista i pobjednika sa svih svjetskih Effie natjecanja. Effie Index se objavljuje jednom godišnje i predstavlja svjetski najobuhvatnije rangiranje marketinške učinkovitosti.

„Ponosan sam na našu regiju, koja se ponovo ove godine vratila na lidersku poziciju. Biti prepoznatljiv po sjajnim idejama koje klijentima donose rezultate, upravo je to bit svega što radimo. Na regionalnom nivou ovo je priznanje za naš strateški tim koji sa našim kreativnim timom ostvaruje idealnu suradnju“, izjavio je Pablo Walker, predsjednik agencijske mreže McCann Worldgroup Europe.

McCann Zagreb i UM Zagreb, u sastavu I&F McCann Grupe, zbirno predstavljaju najučinkovitiju grupu agencija u Hrvatskoj.

„Nema malih i velikih agencija ili tržišta, ima samo malih ili velikih ideja. Zato sam posebno ponosan što je naša, Adriatic regija, i posebno McCann Zagreb, pridonio ovom ukupnom McCann Worldgroup plasmanu najefikasnijih agencija u Europi“, izjavio je Vlatko Dimovski, Regionalni direktor I&F McCann Grupe za Adriatic regiju.

Kopirati
Drag cursor here to close