Sarajevo

Konferencija ''Sfera 2019: Tehnologija betona'' okupila najveći broj sudionika do sada

Konferencija je trajala dva dana, a pored predavanja sponzora i partnera, stručnjaka i profesora, drugog dana održana je panel diskusija posvećena tehnologiji betona.
Gospodarstvo / Posao | 28. 03. 2019. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija ''Sfera 2019:Tehnologija betona'', koja je u Sarajevu okupila sudionike iz cijele regije, bila je prilika za komunikaciju struke i znanosti, te uspostavljanje suradnje.

Foto: PR / Konferencija 

Konferencija je trajala dva dana, a pored predavanja sponzora i partnera, stručnjaka i profesora, drugog dana održana je panel diskusija posvećena tehnologiji betona. Konferenciju je organizirala kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, Institutom za standardizaciju BiH, IGH institutom iz Zagreba, te GIT institutom iz Tuzle.

Cilj organizatora bio je da se sudionicima osigura kvalitetan ambijent za poslovne sastanake i prezentacije s obzirom na to da su znanstveno-stručne konferencije iz oblasti građevinarstva i arhitekture postale tradicionalne i prepoznate u cijelog regiji kao respektabilan događaj koji spaja struku i znanosti. Na izložbenim štandovima održani su B2B sastanci, kao i praktični primjeri, sa eksponatima detalja izvođenja pojedinih dijelova objekata.

Foto: PR / Konferencija 
Kopirati
Drag cursor here to close