Načelnik Prozor-Rame

Ivančević osniva stranku -"Ramska narodna stranka"

Osnivamo stranku 25. veljače, od HDZ i HNS-a nismo imali ništa
Gospodarstvo / Posao | 16. 02. 2023. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik Općine Prozor-Rama Jozo Ivančević koji je četiri puta zaredom pobijedio HDZ, a prošle godine u lipnju napustio HDZ 1990.

Sada službeno osniva novu stranku, a najavio za 25. veljače u Prozoru, a prijedlog Inicijativnog odbora je da nosi ime "Ramska narodna stranka".

Prema najavi, stranka nastaje iz otpora raznim pokušajima "utapanja" ramske politike u politiku Dragana Čovića koji kako je Ivančević rekao za Klix, nisu uspjeli, a njezinu opravdanost, kako je rečeno potvrđuje činjenica da je uz Ivančevića ostao cijeli raniji Općinski odbor HDZ 1990, koji je zbog toga i raspušten.

Fokus djelovanja nove stranke prema njegovoj najavi će biti u prvom planu na Općinu Prozor-Rama i ljude toga kraja, za šta se kao načelnik sa svojim suradnicima i zalagao sve vrijeme, te realizirao i završava brojne projekte među kojima se ističe gradnja tvornice "GS-Rama".

"Jasno je svima da Rama nikakve koristi nije imala ni od HNS-a ni od HDZ-a BiH, jer su njima puno važniji njihovi centri i njihovi osobni interesi. Kao inicijator ove stranke naglašavam da u njoj želim i očekujem osobe koje su spremne odmaknuti se od promašenih politika takozvanih velikih stranaka, osobe koje su spremne dati svoj doprinos boljem životu u općini Prozor-Rama, a sutra i cijeloj Bosni i Hercegovini. U svim tijelima stranke ostaviti ćemo mjesta za sve one koji će glasno reći: I ja sam uz Vas, i ja sam za novu politiku prema ovoj općini, prema Hrvatima i drugim narodima u njoj, za one koji će reći: Mogu dati svoj doprinos nekim zacrtanim ciljevima. Neka takvi ne čekaju osobni poziv, neka se javljaju i uključuju. Ja sam otvoren za njihovo uključenje, mogu samo reći: Dobro nam došli svi koji pozitivno razmišljaju", poručio je načelnik Ivančević.

 

Kopirati
Drag cursor here to close