Izbori

Jozo Ivančević kandidat Devedesetke za načelnika općine Prozor-Rama

Utvrđena je i lista od 25 kandidata za Općinsko vijeće.
Vijesti / Politika | 07. 08. 2020. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidat za načelnika općine Prozor-Rama je doktor Jozo Ivančević, dosadašnji Načelnik ove općine (od 2008.). Nositeljica liste za općinsko vijeće je doktorica Mara Anđelić.

Općinski odbor HDZ 1990 Prozor-Rama na sastanku održanom 6. Kolovoza utvrdio je listu kandida za predstojeće lokalne izbore.

Kandidat za načelnika je doktor Jozo Ivančević, dosadašnji Načelnik ove općine (od 2008.), javlja Ramski vjesnik.

Utvrđena je i lista od 25 kandidata za Općinsko vijeće. Nositeljica liste je doktorica Mara Anđelić, ravnateljica Doma zdravlja „Rama“, dugogodišnja aktivna članica Devedesetke, u sadašnjem sazivu Općinskog vijeća Predsjednica Kluba vijećnika HDZ 1990, ranije zastupnica u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije.

''Zaključili smo da je odlično što postoji dobar interes za sudjelovanje u političkom životu naše Općine. Imali smo više kandidata nego što imamo pravo kandidirati, ali smo u jednom demokratskom, ugodnom ozračju odabrali njih 25 koji će se naći na listi za Općinsko vijeće. Svi kandidati su predloženi od temeljnih ogranaka, a prihvaćeni jednoglasno od cijelog Odbora, što znači stvarnu demokraciju u ovoj stranci. Imena kandidata na listi za OV objaviti ćemo nakon potpisivanja izjava o prihvaćanju mandata'', rekao je Danijel Burečić, tajnik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama.

Podsjećamo da su lokalni izbori u BiH raspisani za 15.11.2020. godine, te da procedura prijave kandidata za općinska/ gradska vijeća i za načelnike/ gradonačelnike traje do 17.8.2020. godine

Kopirati
Drag cursor here to close