Potpisan ugovor

Otkriveni detalji: Pogledajte datum, satnicu i cijene karata na liniji Mostar-Beograd

Cijena karte u jednom smjeru je 56 eura, dok povratna karta košta 104 eura.
Gospodarstvo / Posao | 02. 02. 2024. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Letovi na relaciji Mostar-Beograd kreću od travnja, a Bljesak.info doznao je točne datume i satnice letova, kao i cijene karata.

Letovi će biti realizirani ponedjeljkom, petkom i nedjeljom.

Polijetanje iz Beograda bit će u 13:35 sati, a slijetanje u Mostar u 14:25 sati. Polijetanje iz Mostara je u 15:10 sati, a u Beograd avion stiže u 16:00 sati.

Na ovoj relaciji letjet će zrakoplovi tipa Embraer E175 sa 88 mjesta.

Boško Rupić, direktor komercijale i strategija u Air Serbia, oktrio je za Bljesak.info još neke tehničke detalje vezane za ovaj let.

''Letovi su postavljeni sredinom dana, što omogućuje dobru konekciju sa destinacijama u cijeloj Europi - od zapada preko jugoistoka. Očekujemo da će ovdje biti dosta putnika na dirketnoj liniji, ali i onih koji preko Beograda putuju dalje'', dodao je.

Otkrio nam je i cijenu karata.

''Karte su od jutros dostupne u prodaji. Cijena karte u jednom smjeru je 56 eura, dok povratna karta košta 104 eura'', istaknuo je Rupić za Bljesak.info.

Podsjetimo kako je danas u Mostaru potpisan ugovor za ostvarenje ove linije, a gradonačelnik Mostara Mario Kordić poručio je kako će se potruditi da ova linija ne bude samo sezonska, nego da traje kroz cijelu godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close