Nagrada?

Dragan Čavić dobio mjesto direktora

Čavić i njegov NDP od listopadskih izbora su dio vladajuće većine u RS.
Gospodarstvo / Posao | 21. 02. 2019. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider Narodnog demokratskog saveza (NDP) Dragan Čavić imenovan je danas za direktora "Elektrokrajine" Banja Luka.

Odluku o imenovanju donio je Nadzorni odbor "Elektrokrajine" na današnjoj sjednici.

Tu dužnost je dosad obavljala Seka Kuzmanović.

Čavić i njegov NDP od listopadskih izbora su dio vladajuće većine u RS.

Partnerstvo sa SNSD-om neki su žestoko kritizirali, a Čavić, je komentirajući oštre reakcije javnosti, ostatka opozicije, pa čak i kadrova NDP-a na odluku Predsjedništva te stranke da promijeni političku stranu i započne pregovore sa SNSD oko ulaska u vlast u RS-u rekao kako ''odluku neki gledaju potpuno ostrašćeno, a nisu u mojoj koži i mogu komotno da razmišljaju na svoj način++.

''To je neusporedivo. Ovo je jednoglasna politička odluka Predsjedništva NDP-a, a ne pojedinačna. Ne treba da zabijamo glavu u pijesak. Savez za pobjedu je bio isključivo predizborna koalicija. Budući da nismo ostvarili očekivan rezultat, ta koalicija više ne postoji. Nema više oko čega da se okupi. Naše okupljanje je bilo oko pobjede dva pojedinačna kandidata. Nismo to ostvarili. I ne samo to. Mi smo značajno izgubili izbore. To partnerstvo je iscrpljeno'', poručio je Čavić.

Prema njegovim riječima, NDP je jedina stranka koja je u posljednjih deset godina bila ''prava opozicija'' posebno u Narodnoj skupštini RS, zbog čega su ih kadrovi napuštali poslije svakih izbora.

Nakon ovoga, kritičari će vjerojatno reći kako je čavić za partnerstvo dobio nagradu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close