Ništa online...

Ovako kineske tvrtke traže radnike za izgradnju autoceste u Čapljini

Oglašen je, javlja Radio Čapljina, širokog dijapazon poslova
Gospodarstvo / Posao | 12. 10. 2019. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Autoceste F BiH / Izgradnja koridora 5C

Na zanimljiv način kineske tvrtke ''China State Construction Engeering Company'' i ''Synohydro Power China'' koje su na međunarodnom natječaju dobile posao izgradnje poddionice autoceste na koridoru 5 C, Zvirovići – Počitelj, traže radnike.

Naime, oglas za zapošljavanje 105 radnika postavljen je na oglasnoj ploči kod zgrade Pošte u Čapljini.

Foto: Radio Čapljina / Oglas za posao na koridoru 5C

Oglašen je, javlja Radio Čapljina, širokog dijapazon poslova poput dva inženjera gradilišta i dva asistenta, zatim inženjeri za ispitivanje kvalitete, elektro inženjer, pa inženjer dizajna, laboratorijski inženjer i laboratorijski tehničari, inženjeri za predračun radova, instruktori kvalitete, čuvari skladišta, pomoćni kuhari, pravni savjetnici, četiri vozača, tri spremačice.

Oglašena su radna mjesta za 12 operatera na kamionu, deset operatera na stroju za bušenje, četiri majstora za popravke, po dva operatera na bageru, utovarivaču, buldožeru, valjku, kamionu s kranom i slično. Uglavnom, potrebno je popuniti 105 radnih mjesta.

Zainteresirani Čapljinci i drugi podrobnije informacije oko eventualnog zaposlenja, mogu dobiti u vojarni, odnosno naftnim terminalima u Dretelju, gdje se nalazi privremeno sjedište kineskih tvrtki.

''Umjesto zaključka moglo bi se reći – pragmatičan, originalan i jeftin način potrage za 'ljudskim resursima''', zaključak je Radija Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close