Udruženje poljoprivrednika

Turizam u Mostaru: Ministrica primila pogrešnog čovjeka?

Oni navode da Kovač nije predsjednik tog udruženja kao ni njegov član
Gospodarstvo / Flash | 05. 09. 2018. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje poljoprivrednika Federacije BiH uputilo je demanti na informaciju Federalnog ministarstva okoliša i turizma o sastanku ministrice Edite Đapo sa Dževadom Kovačom, koji je u navedenoj informaciji lažno predstavljen kao predsjednik.

Oni navode da Kovač nije predsjednik tog udruženja kao ni njegov član. Kovač rukovodi privatnim udruženjem ''Tor'' koje već godinama koristi za ucjenjivanje državnih dužnosnika i zbunjivanje javnosti.

Nadamo se da je ministrica Đapo u neznanju primila u posjetu čovjeka koji je više puta oštetio proračun Federacije, te je zbog nepravilnosti u dodjeli poticaja dobio rješenje o povratu u budžet 130.000 KM, priopćeno je. Uz to, dobio je i zabranu apliciranja na poticaje.

''Neprihvatljivo je da ovakvoj osobi jedno federalno ministarstvo daje podršku da nastavi izvlačiti novac iz proračuna, ovaj put za fantomski projekat agroturizma. Kovač je u više navrata dokazao da mu nisu strane pronevjere i laži, te kao takav ne zaslužuje da mu ijedan ozbiljan političar posveti pet minuta svog vremena'', stoji u priopćenju Udruženja poljoprivrednika FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close