Sastanak

Slovenci u Mostaru: Zainteresirani za projekte u lokalnoj zajednici

Predstavnika slovenskog veleposlanstva zanimalo je i to kako je Mostar postao funkcionalna sredina iako je bio suočen s velikom političkom krizom, a Kordić je kazao je kako su dijalog i dobre namjere preduvjet za uspjeh.
Gospodarstvo / Flash | 07. 03. 2022. u 16:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Grad Mostar / Sastanak s gradonačelnikom Kordićem

Opunomoćenik veleposlanika Slovenije u BiH Zvone Žigon u ponedjeljak je posjetio Mostar, te je na sastanku s gradonačelnikom Mariom Kordićem iskazao zanimanje za sudjelovanje u projektima koje Grad realizira u lokalnoj zajednici.

Kordić je istaknuo kako je Grad Mostar zainteresiran za prezentiranje svojih potencijala na sajmovima u Sloveniji, te kao najveći potencijal Mostara naveo je turizam i IT industriju.

Gradonačelnik i opunomoćenik veleposlanika također su razgovarali i o kulturnoj suradnji, priopćeno je iz Grada Mostara.

Predstavnika slovenskog veleposlanstva zanimalo je i to kako je Mostar postao funkcionalna sredina iako je bio suočen s velikom političkom krizom, a Kordić je kazao je kako su dijalog i dobre namjere preduvjet za uspjeh, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close