Maknite stres iz svog života

Seminar: Naučite upravljati stresom i konfliktnim situacijama

Cilj je rješavanje postojećih konflikata i pravilno prihvaćanje odnosno izgovaranje neslaganja kako bi se smanjila razina stresa kojoj ste dnevno izloženi
Gospodarstvo / Flash | 29. 03. 2018. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama tema je seminara koju organizira agencija Apriori, a koji će se održati u petak 13. travnja 2018. u hotelu Sarajevo u Sarajevu.

Naime, latentni uzročnik stresa leži u konfliktnim situacijama. Ovaj seminar će poboljšati odnose s drugima, naučiti ćete riječi i rečenice kojima možete izbjeći neugodne situacije i njihove stresne posljedice uvijek imajući na umu željeni ishod komunikacijskog procesa. Naučit ćete kako reagirati u potencijalno konfliktnim situacijama i kako odgovoriti ukoliko se pred vas stavljaju nemogući zahtjevi. Doznat ćete kako se ispričati u slučaju neopravdane reakcije, te kako pravilno reagirati na primjedbe u 3 koraka, stoji u priopćenju.

Cilj je rješavanje postojećih konflikata i pravilno prihvaćanje odnosno izgovaranje neslaganja kako bi se smanjila razina stresa kojoj ste dnevno izloženi, stoji u priopćenju. Jednako tako naučiti ćete kako prepoznati simptome stresa odnosno kako ih ublažiti tehnikom abdominalnog disanja i izbjeći negativne zdravstvene posljedice stresa.

Voditeljica seminara je Jasminka Samardžija, a namjenjen je poslovnim ljudima i profesionalcima koji su zainteresirani da nauče kako efikasnije upravljati stresom i konfliktnim situacijama, odnosno poduzetnicima i obrtnicima, voditeljima timova u vladinim i nevladinim organizacijama, voditeljima prodaje, voditeljima marketinga, glasnogovornicima, voditeljima ljudskih potencijala, voditeljima timova, voditeljima projekata, managerima ključnih kupaca.

Teme i program seminara, način prijave i kotizacije možete pročitati na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close