Bez planiranja

Radovi koče turizam u Mostaru: 'Neće turist vući kofere preko Titovog mosta'

Gospodarstvo / Flash | 07. 03. 2017. u 15:34 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompletna zona Fejićeva ulica – Bulevar, od dobavljača do turističkih djelatnika, snosit će posljedice neplaniranog zatvaranja ulice zbog radova na kolektoru u Mostaru.

Kako su za Bljesak.info rekli iz Gospodarske komore Grada Mostara, radovi su krenuli pred početak turističke sezone i početak Mostarskog sajma.

"Ne može turist vući kofere preko Titovog mosta pa doći do smještaja u kojem možda neće biti vode! To je direktni udar na turizam i ugostitelje. Čak ne možemo poslati agencijama informacije rute autobusa pošto nemamo informaciju kada se određeno gradilište otvara i koliko će vremenski trajati radovi", požalili su se.

Kako su naglasili nitko nije protiv rješavanja problema kanalizacije, ali jesu protiv načina na koji se to radi i pitaju se zašto se nije o tome razmišljalo prilikom planiranja.

Gospodarska komora grada Mostara javnim se pismom obratila gradskoj vlasti od kojih su tražili se da osigura nesmetano funkcioniranje gradske infrastrukture i prometnica kako bi od Grada Mostara napravili što bolju životnu sredinu.

Podsjetimo, u četvrtak 9. ožujka od 7 sati doći će do potpune obustave prometa u ulici Mostarskog bataljona na dionici most Musala (Titov most) - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića.

Pristup ulici Adema Buća i Alekse Šantića sa Španjolskoga trga bit će moguć do kraja mjeseca ožujka kada će i na ovoj dionici ulice Mostarskog Bataljona, jednoj od najprometnijih ulica u gradu, doći do potpune obustave prometa.

Kopirati
Drag cursor here to close