FXLider

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Alibabe

Gospodarstvo / Flash | 18. 11. 2016. u 07:58 FXLider

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alibaba je u rujnu 2014. godine provela najveću inicijalnu javnu ponudu dionica na Njujorškoj burzi i time postala globalna kompanija. Kineski gigant u kontinuitetu bilježi dvocifrene stope rasta prihoda, a u drugom kvartalu 2016. godine, ostvaren je rast od 55% što, ukupno, za prvu polovinu ove godine čini najviši rast za posljednje dvije godine.

FXlider svim čitateljima daje besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Alibabe na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje CFD-ovima možete preuzeti ovdje.


Razlozi rekordnog rasta

Jedan od glavnih razloga koji leže iza nadprosječnog rasta u glavnom segmentu poslovanja koji predstavlja snažan rast prihoda (i) u dijelu online marketing usluga. Digitalni marketing je pridodat paleti usluga tako da su sjedinjeni segmenti digitalne trgovine i marketinga, što kompaniju pozicionira kao jedinstveno mjesto na kojem prodavač može da dođe, plasira svoje proizvode, osigura reklamu, proda proizvod i dobije što mu pripada.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje CFD-ovima na dionice Alibabe možete preuzeti ovdje.

Šoping festival u brojkama

U petak, 11. studenog, platforma ove kompanije otpočela je svoj šoping festival, koji se odvija već sedmu godinu u sklopu šireg fenomena "Singles' Day". Samo tijekom prvog sata praznika kupovine, obavljeno je u prosjeku 175.000 transakcija u jednoj sekundi. Alibaba navodi da je samo u prvih pet minuta zabilježen promet robe u vrijednosti od 1 milijarde dolara, a 5 milijardi u prva dva sata. Usporedbe radi, prošle godine je na taj (cijeli) dan preko Alibabe prometovalo 14,3 milijardi dolara.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje CFD-ovima na dionice Alibabe možete preuzeti ovdje.

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate.

Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta.

FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka.

Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Kopirati
Drag cursor here to close