Najpoznatiji sajam poduzetništva

Pogledajte kako izgleda štand BiH na EXPO 2020 u Dubaiju

Ministar gospodarstva Kantona Sarajevo Adnan Delić otkrio je kako izgleda štand naše zemlje na ovom kompleksu koji se prostire na 438 hektara.
Gospodarstvo / Flash | 02. 10. 2021. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najpoznatiji svjetski sajam poduzetništva EXPO 2020 otvoren je 30. rujna u Dubaiju. U njemu sudjeluje192 zemlje svijeta koje u ovom sajmu vide šansu za poslovne prilike i privlačenje investicija. Na ovom sajmu, zahvaljujući Vladi ali i Skupštini Kantona Sarajevo, sudjeluju i bosanskohercegovački poduzetnici, prenosi N1.

Ministar gospodarstva Kantona Sarajevo Adnan Delić otkrio je kako izgleda štand naše zemlje na ovom kompleksu koji se prostire na 438 hektara.

Kako je rekao Delić, prvi susjedi su nam Nigerijci. Na portalu su postavljene fotografije Trebevičke žičare, Starog mosta i Une regate. Slike je moguć mijenjati.

“Ovo će biti naš dom narednih šest mjeseci. Iskreno se nadam da ćemo ovo iskoristiti na najbolji mogući način. Neuspjeh nije naša opcija. U narednih šest mjeseci pokazat ćemo svijetu da se vrijedi boriti za svoju državu i graditi je po mjeri svih nas”, rekao je Delić.

Osim paviljona, na raspolaganju imaju i dva stana.

 

Kopirati
Drag cursor here to close