Ivan Barbarić

Aplikacija Mostar parkinga će biti dostupna do kraja mjeseca

''Aplikacija će biti, i bit će dostupna do kraja mjeseca''
Gospodarstvo / Flash | 23. 01. 2023. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aplikacija Mostar parkinga će biti dostupna do kraja mjeseca, rekao je gostujući na Radio Arena direktor JP Mostar Parking Ivan Barbarić.

''Aplikacija će biti dostupna sigurno do kraja mjeseca. Kroz tu aplikaciju će se sigurno moći plaćati i smsom i kartično online. Moći ćete i produživati mjesečne parking karte. Godišnje ne kroz aplikaciju, jer godišnje karte još jednom napominjem, možete produžiti samo u našim prostorijama jer nakon 12 mjeseci provjeravamo dokumentaciju'', kazao je Barbarić.

Aplikacija će, kaže, imati nekoliko olakšica i novosti prilikom plaćanja, ali sve to će kaže, opisati u jendom članku na njihovom webu. Barbarić je pozvao sve sugrađane da za sve relevantne informacije prate njihovu stranicu.

Podsjetimo, posljednjih se tjedana digla velika prašina oko poslovanja ovog poduzeća zbog pada sustava kojeg, kako smo ranije pisali, Mostar Parking nije preuzelo nego je, bez vidljive javne nabave, nabavilo novi sustav.

Uz to, pojavila se informacija o dijeljenju besplatnih karata što sustav ne poznaje, ali i o nepoznanici koliko je poduzeće uprihodovalo od naplate parkinga. Prema nekim informacijama radi se oko tri milijuna maraka. Niti jedno ni drugo do sada nije demantirano. Parking je bio tema i na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća na kojoj su pale optužbe pojedinim vijećnicima i medijima da ruše poduzeća, ali je pala i basna te obećanje da će se javnost upoznati s detaljima. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close