Mostar

Pozvani ste u šetnju: Očišćena staza na brdo Hum

Kako je priopćeno, 20 članova planinarskog društva i udruge građana u posljednjih 15 dana vrijedno je radilo na čišćenju i označavanju staze…
Gospodarstvo / Ekologija | 22. 04. 2021. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji HPD Prenj 1933 Mostar i Udruge građana Snaga Prijateljstva očišćena je stara austrougarska staza koja vodi od naselja Panjevina do vrha brda Hum.

Staza dužine 800 metara s visinskom razlikom od 300 metara idealna je za šetnju iz grada za relativno kratki period uspona od 60 minuta, s prelijepim pogledom na grad.

Kako je priopćeno, 20 članova planinarskog društva i udruge građana u posljednjih 15 dana vrijedno je radilo na čišćenju i označavanju staze, u koordinaciji Danijela Sedića ispred HPD Prenj i Darke Karačića ispred spomenute udruge.

  / Vrijedna ekipa

''Nadamo se da će sugrađani i posjetitelji našega Grada uživati na ovoj stazi, uživati u pogledu, da će postati dio rutine za šetnju s djecom, prijateljima, da će ispuniti svakodnevni zdravi način života u našemu Gradu. Prvu priliku za obilazak staze naši sugrađani imaju u subotu u 9 sati. Mjesto okupljanja i polaska je Osnovna škola Antuna Branka Šimića'', poručili su ovi vrijedni Mostarci.

Kopirati
Drag cursor here to close