Eko HUB Blagaj

Nova akcija čišćenja u Stocu

Akcija čišćenja će se održati 27.02.2021. (subota), sa početkom u 10:00 sati na lokaciji Stolac – ''Gradski park''.
Gospodarstvo / Ekologija | 26. 02. 2021. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Smeće

Omladinski klub Novi Val nastavlja dalje sa akcijama čišćenja, sljedeća će se održati ponovo sa lokalnom zajednicom Stolac, u sklopu projekta Eko HUB Blagaj.

Akcija će se provesti zajedno sa udruženjem za očuvanje prirodne sredine i razvoj turizma ''EkoTUR'' Stolac, odredom izviđača ''Bregava'' Stolac i Gradskim orkestrom Stolac.

Akcija čišćenja će se održati 27.02.2021. (subota), sa početkom u 10:00 sati na lokaciji Stolac – ''Gradski park''.

Akciji čišćenja se mogu pridružiti svi ostali građani koji žele da na ovaj način doprinesu očuvanju okoliša. Za sve građane iz Blagaja koji žele da se pridruže ovoj akciji neka se jave na Facebook stranicu Eko HUB Blagaj, kako bi se dogovorili za prijevoz.

Ovu akciju čišćenja su podržali naši partneri koji žele da doprinesu očuvanju i uređenju okoliša - Agrocentar Sjemenarna Mostar.

U slučaju vremenskih nepogoda, akcija čišćenja će biti odgođena gdje će se u dogovoru sa predstavnicima lokalne zajednice Stolac odrediti novi datum.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta ''Misli o prirodi!'' koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.

Kopirati
Drag cursor here to close