Svaka čast

Eko HUB Blagaj/Novi Val održao akciju čišćenja na području Ljubinja

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, danas je održao akciju čišćenja sa lokalnom zajednicom Ljubinje.
Gospodarstvo / Ekologija | 05. 02. 2021. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, danas je održao akciju čišćenja sa lokalnom zajednicom Ljubinje. Sudionici akcije su se okupili i počeli sa čišćenjem u 10 sati, a zajedno se radilo na čišćenju sve do 15 sati.

Akcija čišćenja se održala na lokaciji –Ljubinje (Ubosko – Nekropola stećaka). Ovu akciju čišćenja proveli su članovi udruženja: Kulturno umjetničko društvo Ljubinje, Opština Ljubinje, Agencija za razvoj MSP Ljubinje, Udruženje Obrtlar Ubosko, Omladinska zadruga Zahumlje, Turistička agencija Ljubinje, Omladinska banka Ljubinje, sa ukupno 25 sudionika.

U sklopu akcije čišćenja na lokalitetu Nekropola stećeaka Ubosko, očišćeno je 400 metara kvadratnih niskog rastinja i prikupljeno je 11 vreća anorganskog otpada.

Svi sudionici su dobili potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje. Svi sudionici su se strogo pridržavali svih epidemioloških mjera tijekom realizacije akcije čišćenja.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta ''Misli o prirodi!'' koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska.

Foto: PR / Eko HUB Blagaj/Novi Val održao akciju čišćenja na području lokalne zajednice Ljubinje
Kopirati
Drag cursor here to close