Institucije reagirale

Očišćena nelegalna deponija na kopu Vihovići

Prije nekoliko dana članovi Udruge i stanovnici uputili su apel institucijama te građanima da prestanu s devastacijom vidikovca na kopu Vihovića.
Gospodarstvo / Ekologija | 16. 02. 2021. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Institucije su reagirale na naše pozive te smo zatekli tešku mehanizaciju komunalnog poduzeća Parkovi koji su u kratkom roku sanirali i otklonili deponiju na poziv komunalne inspekcije Grada Mostar", naveli su iz Udruge EKO KOP Mostar.

Naime, prije nekoliko dana članovi Udruge i stanovnici uputili su apel institucijama te građanima da prestanu s devastacijom vidikovca na kopu Vihovića.

Foto: PR / Čišćenje na kopu Vihović

Podsjetimo, iz EKO KOP-a  apelirali su na nadležne institucije da postave kamere, koje će nadzirati ulaz na prostor kopa, a koje će omogućiti kažnjavanje nesavjesnih pojedinca koji su sebi uzeli za pravo uništavati ovu životnu sredinu te tako praviti od ovog grada ruglo na sramotu svih njegovih građana.

Foto: PR / Čišćenje na kopu Vihović

"Ako se kamere ovih dana postavljaju po gradu u cilju kažnjavanja nesavjesnih vozača, zašto to ne bio povod da se kazne i nesavjesni građani koji bacaju otpad na strogo zabranjenu lokaciju. U nadi da će ovo područje u skoroj budućnosti biti mjesto sportsko-rekreacijskih aktivnosti svih građana našeg grada, pratit ćemo aktivnosti nadležnih institucija vezane za ovu lokaciju i nećemo se umoriti prikazivati i prozivati sve one koji su odgovorni za zanemarivanje lokacije rudarskog kopa Vihovići", naveli su u priopćenju Ekološke udruge EKO KOP Mostar.

Foto: PR / Čišćenje na kopu Vihović
Kopirati
Drag cursor here to close