Posebna regulacija

Privremeno riješen problem prometovanja kroz Dubrovačku ulicu

Gospodarstvo / Flash | 01. 06. 2013. u 07:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadležne gradske službe izgleda kako su barem privremeno iznašli rješenje za nedovršenu Dubrovačku ulicu u Mostaru.

Već u par navrata pisali smo o imovinskom sporu između Grada Mostara i obitelji Škobić, vlasnika privatnog posjeda, koji smatraju da su im ugrožena prava na pristup obiteljskom domu širenjem Dubrovačke ulice.

Nakon što je ovako nedovršena cesta puštena u funkciju, automobilima se dosta otežano prometovalo. Od jučer je, postavljanjem betonskih blokova i odgovarajuće prometne signalizacije, uveden drugi režim prometovanja.

Krećući se od zgrade Mostarke prema kružnom toku, skreće se u lijevu prometnu traku koja je sada postala dvosmjerna. Nakon nekih pedesetak metara ulazi se u kružni tok.

Iz drugog smjera, vozači moraju biti oprezni prilikom izlaskom s kružnog toka jer je taj dio Dubrovačke ulice postao dvosmjeran.

Izlazak s benzinske crpke, koja je u blizini, također je dosta otežan, kao i prilaz obiteljskim kućama koje se spore s Gradom Mostarom.

Ostaje vidjeti do kada će se rupa na cesti razvlačiti po sudovima kao i je li pronađeno rješenje dobro. Kako god, bolje je od uranjanja u rupu, koja je dokaz sporosti i nespretnosti stručnjaka i administracije.

Kopirati
Drag cursor here to close