BIHAMK

Zbog odrona otežan promet na cesti Bugojno - Kupres

Kolnik je pretežno mokar, a pozornost se skreće na učestale odrone. Preporučuje se maksimalno oprezna vožnja i podsjeća da je posjedovanje zimske opreme zakonski obvezno.
AutoMoto / Stanje na cestama | 05. 12. 2021. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog većeg odrona na magistralnoj cesti Bugojno-Kupres (dionica Poriče-tunel Kupreška vrata), prometuje se usporeno, jednom trakom.

Kolnik je pretežno mokar, a pozornost se skreće na učestale odrone. Preporučuje se maksimalno oprezna vožnja i podsjeća da je posjedovanje zimske opreme zakonski obvezno.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) promet obustavlja.

Na magistralnoj cesti Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na cestu preko Dubrava.

Zbog radova u tunelu Skela, na magistralnoj cesti Jajce-Donji Vakuf tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) promet obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice Metaling).

Usporeno, zbog radova, prometuje se na cestovnim pravcima: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Blažuj-Gromiljak (Radanovići), Doboj-Gračanica (u Klokotnici), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prijelazima Bosanska Gradiška i Velika Kladuša.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close