Stanje na cestama

Vozači - polako i oprezno zbog mokrog kolnika i radova

Zbog teretnog vozila koji stoji na cesti, a sudjelovalo je jučer u prometnoj nesreći na dionici M-16.2 Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje (na prijevoju Makljen), prometuje se usporeno-naizmjeničnim propuštanjem vozila.
AutoMoto / Stanje na cestama | 05. 08. 2020. u 07:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolnici su u većem dijelu zemlje mokri, pa se vozače jutros moli za oprezniju vožnju.

Zbog teretnog vozila koji stoji na cesti, a sudjelovalo je jučer u prometnoj nesreći na dionici M-16.2 Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje (na prijevoju Makljen), prometuje se usporeno-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na magistralnoj cesti Ljubinje-Trebinje (na dionici od Ljubinja do skretanja za Ravno), svaki dan (osim nedjelje) od 08 do 14 sati obustavlja se promet. Za vrijeme obustave vozila se preusmjeravaju na cestu Stolac-Berkovići-Bileća-Trebinje.

Promet se zbog radova svaki dan (osim nedjelje) u vremenu od 08 do 16 sati obustavlja i na regionalnom putu Crna Rijeka-Mrkonjić Grad (u mjestu Bjelajce).

U toku je sanacija tunela Vinac (Jajce-Donji Vakuf) i Jasen (Prozor-Jablanica), zbog čega je promet obustavljen i preusmjeren na obilaznice oko tunela.

Zbog radova na mostu u mjestu Reljevo (Jošanica-Rajlovac), kao i na mostu preko rijeke Drine u Goraždu (R-448), promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne smjerove.

Radovi na sanaciji mostova u tijeku su i na putnim pravcima: Srebrenik-Šićki Brod (preko Tinje, u mjestu Drenik), Olovo-Semizovac (dva mosta preko Ljubine), kao i na petlji Blatuša, kod Zenice, a na tim lokacijama prometuje se usporeno.

U tijeku su radovi na asfaltiranju magistralne ceste M.14.1 Brčko – Bijeljina (od kružnog toka “Ilićka” do naselja Gredice). Za vrijeme izvođenja radova prometuje se usporeno-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta. Na graničnim prijelazima Hum i Metaljka nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru, dok je granični prijelaz Deleuša od ranije zatvoren zbog radova, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close