Stanje na cestama

Uvjeti za vožnju povoljni; radova ima na više dionica

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
AutoMoto / Stanje na cestama | 13. 05. 2022. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na glavnim cestovnim pravcima promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova u tunelima Gaj i Igman na dionici A-1 Sarajevo zapad – Lepenica, promet je obustavljen i preusmjeren u suprotnu tunelsku cijev dvosmjerno.

Danas u vremenu od 07:30 do 18:00 sati zbog radova bit će obustavljen promet na R-415 Jezero – Šipovo.

Zbog radova večeras od 01:00 do 04:30 sati, bit će obustavljen promet na dionici M-17 Buna – Počitelj u mjestu Ševaš Njive. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na alternativne pravce.

Zbog radova u tunelu Vranduk na dionici M-17 Zenica – Nemila, promet se u vremenu od 23:00 do 05:00 sati odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici M-14.1 Vrbaška – Draksenić (cesta prema GP Gradina) zbog izvođenja radova, promet je obustavljen i preusmjeren na alternativni pravac preko Prijedora.

Zbog radova u tunelu Skela na dionici M-5 Jajce – Donji Vakuf, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom, dok se u vremenu od 22:00 sata do 06:00 sati promet kroz tunel potpuno obustavlja. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug firme Metaling).

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Zbog aktiviranja klizišta na dionici M-20 Foča – Goražde (u mjestu Filipovići), promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, za sav promet zatvoren je dio ulice Nadbiskupa Čule, od raskrižja ulice Kneza Branimira do raskrižja sa ulicom Kralja Petra Krešimira IV.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-5 Ripač – Dubovsko, Donji Vakuf – Turbe (Komar),

– M-6 Grude – Ljubuški, Ljubuški – Vitina,

– M-17 Konjic – Jablanica (u tunelu Crnaja), Buna – Tasovčići, Žepče – Zenica (Golubinja),

– R-425a Zvirovići.

Zbog oštećenog mosta, obustavljen je promet za teretna vozila ukupne mase preko 10 tona na dionici Rudo – GP Uvac.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja.

Kopirati
Drag cursor here to close