Napokon!

Ukinuta noćna obustava prometa kroz Crnaju

Kroz Crnaju se sad može u bilo koje doba dana i noći.
AutoMoto / Stanje na cestama | 09. 10. 2021. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od večeras, pa do daljnjeg, neće biti noćnih obustava prometa u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), pa će se i tijekom noći prometovati jednom trakom-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Kolnik je jutros pretežno mokar ili vlažan, a vozačima se skreće pažnja na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja.

Na svim dionicama savjetuje se maksimalno oprezna vožnja, prilagođena uvjetima na putu.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Sporije prometovanje zbog izvođenja sanacijskih radova moguće je i na putnim pravcima: Donji Vakuf-Jajce, Topčić Polje-Žepče, Grude-Ljubuški, Livno-Šuica, Hutovo-Stolac i Jezero-Šipovo.

Zbog biciklističke trke, danas će u vremenu od 10.30 do 15.00 sati dolaziti do etapne obustave prometa na putu Kula-Krupac, kao i u ulicama na području Kantona Sarajevo: Put Famosa, Hrasnička cesta, Butmirska cesta, Kasindolska, Džemala Bijedića, Ante Babića, Želimira Vidovića Kelija i na dijelu regionalnog puta R-446 put za Trebević.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close