Otežano prometovanje

Posljedice nevremena u Mostaru: Prekid prometa i odroni na cesti

AutoMoto / Stanje na cestama | 11. 09. 2017. u 06:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevrijeme je prekinulo putnu komunikaciju na dionici Vojno – Raštani, te su zabilježeni odroni na nekoliko prometnica oko Mostara.

''U 05:15 sati iz PVJ Mostar javili da je u prekidu promet na putu Vojno- Raštani( u blizini brane HE Mostar), i da se otežano prometuje u Žitomislićima. Informacija proslijeđena dežurnom policije koji je izvijestio da su odroni na kolnik zabilježeni i u naseljima Varda i Žovnica'', javila je Civilna zaštita HNŽ-a.

Kako je priopćeno iz AMSBiH opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama cesta gdje su radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Simin Han - Donje Caparde,
- M-5 Ljubogošta - Pale (tunel Kalovita Brda),
- M-6.1 Prolaz kroz Mostar, Široki Brijeg (Obilaznica).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića.

Kopirati
Drag cursor here to close