Stanje na cestama

Mogući odroni kamenja i zemlje na kolniku

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
AutoMoto / Stanje na cestama | 14. 10. 2021. u 06:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na većini cestovnih pravaca promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravaju se vozače na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici M-17 Konjic - Jablanica, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično. Zbog radova na mostu (M06) na dionici A-1 Sarajevo sjever - Podlugovi, promet se odvija usporeno. Zbog radova u tunelima Hum i Pečuj na Zeničkoj zaobilaznici, promet se odvija usporeno. Upozoravaju se vozači na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17.5 Blidinje - Jablanica.

Zbog radova u tunelu Čaklovići na dionici M-4 Tuzla - Kalesija (Simin Han - Caparde), promet se u vremenu od 22:00 do 06:00 sati obustavlja i preusmjerava preko Dubrava. Tijekom dana osobna vozila iz pravca Tuzle prometuju kroz tunel, dok se vozila iz pravca Kalesije preusmjeravaju obilaznicom oko tunela. Promet teretnih vozila preusmjerava se preko Dubrava.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, za sav promet zatvoren je dio Ulice kralja Tomislava (Avenija) od raskrižja ulica Rudarska i kneza Višeslava - vrh Avenije do raskrižja s Ulicom kralja Zvonimira.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

- M-5 Gromiljak - Blažuj (Bilalovac), Jajce - Donji Vakuf (tunel Skela),

- M-6 Grude - Ljubuški,

- M-6.1 Široki Brijeg - Mostar (obilaznica),

- M-16 Livno - Šujica (Borova Glava),

- M-17 Buna - Tasovčići, Ozimica - Topčić Polje (Donja Golubinja),

- M-17.4 Čitluk - Mostar,

- M-17.5 Posušje - Rakitno.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja. Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko - Gunja.

Kopirati
Drag cursor here to close